Gesztesi Károly temetésén még a barátok sem lesznek jelen

HírKlikk 2020. január 9. 15:00 2020. jan. 9. 15:00

Gesztesi Károly temetésére csak a szűk családot várják, ezért külön róhatják le a kegyeletüket a kollégák és a rajongók.

Bors információja szerint, már körvonalazódni látszik, hogy barátai, ismerősei és rajongói miként búcsúzhatnak el az 57 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt színésztől.

Gesztesi Károly családja együtt, egyetértésben hozta meg a döntést, miszerint a temetés annyira szűk körű lesz, hogy még a barátok sem lesznek jelen.

Ezért a hozzátartozók azt kérték a Vígszínház vezetőségétől, hogy hadd lehessen ott a búcsú. Január 13-án, hétfő este 19.00–23.00 között emlékeznek a Vígszínház házi Színpadán Gesztesi Károlyra, aki 1994 és 1998 között volt a társulat tagja. Ez az esemény nem nyilvános.

A tervek szerint aznap a rajongók is leróhatják a kegyeletüket a színház Pannónia utcai oldalán virággal és gyertyagyújtással.

Közben kiderült, hogy Gesztesi Károlyt szűk családi körben búcsúztatták csütörtökön délután két órakor, a budakalászi temetőben - írja a Ripost.

Gesztesi fejfáján az a mondat volt látható, amit Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének alapítója üzent Gesztesinek a tragédia után:

„Viszontlátásra az Úr napján."