Hogyan rendeljünk Jordan cipőt, és miért válasszuk ezt?

HírKlikk 2019. március 24. 22:31 2019. márc. 24. 22:31

Napjainkban már a legtöbb cipőboltban találhatunk néhányat a Jordan cipők közül, azonban ha egy különlegesebb darabra vágyunk, azt könnyebb megtalálni és beszerezni az interneten keresztül.

Természetesen a wccshop.hu oldalon is megtalálható az Air Jordan cipők színes skálája, de hogy hogyan is juthatsz hozzá ahhoz a párhoz, amire úgy vágysz, abban most segítünk.

Az Air Jordanek elterjedése az 1900-as évek végétől napjainkig

Eme cipők története Michael Jordan debütálásakor kezdődött. Az újonc játékos, bár az Adidas cipők szerelmese volt, mégis igent mondott egy Nike szponzorációs ajánlatára.

A világmárka hatalmas reményekkel indította útjára a legelső közös és egyedülálló Air Jordan One-t, amely fekete-vörös színekben kápráztatta el a közönséget. Persze nem volt egy olcsó móka a szigorú szabályok okozta büntetések miatt, de kijelenthetjük, hogy a marketing húzás igen hatásos volt. Talán ez az egyik olyan cipő, amiről még a kevésbé sportrajongók is hallottak már.

A választék hatalmas, a döntés így nem könnyű

Köztudott, hogy ma már nem csupán a legelső színkombinációban találhatjuk meg a Jordaneket. Férfi és női, sőt, még gyermek méretben is elérhetőek, melyek a szivárvány szinte minden színében pompáznak, és rengeteg stílusban elérhetőek. Ha nosztalgiáznánk egy kicsit, az Air Jordan Retro All Star tökéletes választás, igazán dizájnos darab.

A legjobb döntés az lehet, ha eltöltünk némi időt a kiegészítők és ruhadarabok közötti válogatással, illetve ha nem sajnáljuk az energiánkat arra sem, hogy megtalálhassuk a tökéletes cipőt, amely nem csak az ízlésünknek, hanem a péntárcánknak is megfelel. Ezt megtehetjük személyes is, járva a plázákat, de talán kényelmesebb otthon a kanapén ülve a webáruházak kínálatát megnézni.

Érdemes azt is átgondolni, hol szeretnénk viselni legújabb Jordan cipőnket, hiszen már léteznek sportolásra, kifejezetten a kosarazásra készített a darabok is, illetve utcai viseletre, szabadidős tevékenységekre kifejlesztett típusok. A WCC Shopnál megtalálhatsz rengeteget közülük különböző színben és méretben!

Nem szabad megfeledkezni persze arról, hogy ha a webshopból szeretnénk megrendelni az álom cipőt, oda kell figyelni a méretezésre is! Mielőtt megrendeljük azt a bizonyos párt, jobb, ha egy hasonló darabot felpróbálunk a márkaboltok egyikében, így mikor megérkezik a rendelt csomag, biztosak lehetünk benne, hogy jó lesz majd a lábunkra! Itt a tavasz, ne habozz, ideje sportolni egy kicsit. A legjobb élményt pedig egy Jordan cipő nyújtja majd, amiben igazi profinak fogod érezni magad.

Forrás: Hírklikk