Időtálló megoldás

HírKlikk 2019. augusztus 26. 20:13 2019. aug. 26. 20:13

Ipari és lakossági ingatlanok egyik fontos része a kerítés. A kerítés jelöli a határt az idegen és a saját terület között, megvédi értékeinket, amelyeket a kertben vagy udvaron tárolunk, és távol tartja az idegeneket. Kialakításától függően segíthet a zaj, a por ellen, és megvéd a kéretlen pillantásoktól.

Használatával sokat teszünk ingatlanunk biztonságáért, és nyilvánvalóvá tesszük, hogy a körbekerített részre csak engedélyünkkel lehet belépni. A kerítés és kapu hozzátartozik a körülkerített lakókörnyezet hangulatához, külleméhez, ezért nem mindegy, hogy milyen külsejű kerítés mellett döntünk. Döntésünket befolyásolja az a tény is, hogy egy kerítés elsődleges feladata az, hogy egyértelmű és stabil határvonalat képezzen.

Acélkerítés

A NÍVÓ acélkerítés nem csak strapabíró, hanem szép is. A minőségi anyaghasználat mellett a  külső megjelenés is különleges lehet. A gyártó 3 méterig egyedi méretben és színben vállalja a kerítéselemek készítését. Az acél lécek mindkét oldalukon színezettek, és széles kínálatból választhatjuk ki a nekünk tetsző színt.

Könnyű szerkezete és egyszerű szerelése ellenére egy kifejezetten masszív és ellenálló kerítésről beszélhetünk. A NÍVÓ kerítés speciális felületkezelési technikájának köszönhetően ellenáll az időjárási viszontagságoknak. Nem vetemedik, festése nem pattogzik, színét és formáját megtartja. Egyszínű, illetve fahatású mintázattal is rendelhető.

Karbantartás nélkül

A fakerítés talán még napjainkban is a legelterjedtebb kerítés megoldás. A tartósságát folyamatos kezeléssel, csiszolással, festéssel érhetjük el. Ez a munka akár évenként is elvégzendő, ha szeretnénk, hogy kerítésünk kiállja az idő próbáját. Az állandó gondozás időigényes és nem megspórolható.

Ha azt szeretnénk, hogy a természetes fahatás is megjelenjen kerítésünkön, de nem szeretnénk a karbantartással bajlódni, akkor is a NÍVÓ kerítés a jó választás. Amennyiben szeretne saját szemével meggyőződni a termékekről, úgy a cég bemutatótermében megtekintheti az elemeket. Akiknek már az elkészült munkák jelentenek garanciát, azoknak javasoljuk, hogy a NÍVÓ kerítéseit tekintsék meg referenciahelyeiken. A látvány önmagáért beszél!

Hogyan lehet NÍVÓ kerítése?

Amennyiben a NÍVÓ kerítés mellett dönt, Önnek nincs más dolga, mint felhívni a cég munkatársait, akik készséggel állnak rendelkezésére. A NÍVÓ szakemberei igény szerint, helyszíni felmérés után árajánlatot adnak. Az egyedi méretű és színű kerítéslécek gyártásra kerülnek a NÍVÓ gyárában.

Kérésre az elkészült kerítéselemeket a helyszínre szállítják és ott össze is szerelik a szakemberek. A gyors szerelési technikának köszönhetően, ez egy átlagos családi háznál körülbelül fél napot vesz igénybe. Az elemek felszerelése fúrás és faragás nélkül, egyszerűen és gyorsan elvégezhető!