Kamarás Iván: minden nő megérdemli, hogy a férfi a tenyerén hordozza

HírKlikk 2020. június 27. 11:06 2020. jún. 27. 11:06

Kamarás Ivánnal készített interjút a BEST magazin, különös tekintettel arra, hogy a Mintaapák szereplőváltásai nyomán, ő került be a sorozatba, Fenyő Iván helyére.

Az interjúban – többek között – Kamarás Iván a férfi-női kapcsolatok rejtélyeit próbálta megfejteni. A színész szerint, ugyanis a mai nők is vágynak a régi vágású férfiakra.

Minden hölgy megérdemli, hogy az urak egy kicsit a tenyerükön hordozzák őket. Azt szeretnék, hogy kezet csókoljanak nekik, nem azt, hogy hátba veregessék őket: „Jó csaj vagy, kő kóla?” Én azt vallom, hogy a férfiak viselkedjenek férfiak módjára, a nők pedig nők módjára. Megsúgom: a szívük mélyén az urak is elegáns stílusú hölgyekre vágynak. De addig biztosan nem tud egy nő igazi nő lenni, amíg a férfi nem békebeli úriember mellette” – mondta.

Kamarás Iván arra a kérdésre, hogy miként viseli, hogy az egyik legsármosabb színésznek tartják, elmondta,

„Az ember egy idő után rájön, hogy esztelenség harcolni a szépség ellen. Bevallom, különösen a pályám elején átokként éltem meg, hogy szép külsővel áldott meg a sors. Az ember az élete egy korszakában le akarja rombolni a szépfiú-imázst. Aztán idővel rájön, hogy esztelenség harcolni a szépség ellen.

Egy bizonyos kor felett pedig kifejezetten meg kell dolgozni azért, hogy az ember jól nézzen ki – mondta Kamarás Iván, aki jógázással, edzéssel és úszással tartja formában magát.