Kiderült kik kapnak csillagot 2021-ben a hollywoodi Hírességek Sétányán

HírKlikk 2020. június 21. 18:10 2020. jún. 21. 18:10

A Los Angeles-i Hollywood Boulevard-on található a Hírességek Sétánya, ahol 1960-óta, minden évben, több száz prominens várományos közül választják ki azt a 35 hírességet, akik csillagot kapnak a sétányon.

Az első csillagot 1960-ban Joanne Woodward színésznő kapta, azóta már több mint 2600 csillag díszíti a sétányt. Idén – sokan mások mellett – Lucian Grainge zenemogul és 50 Cent rapper is felavathatta csillagát - írja a  Walk of Fame.

A színészek közül Josh Brolin (Bosszúállók: Végtelen háború, Sicario), Don Cheadle (Vasember 2., Bosszúállók: Végtelen háború), Morris Chestnut (Rosewood), Benedict Cumberbatch (1917, Doctor Strange), Zac Efron (Baywatch, A legnagyobb showman), Giancarlo Giannini (Casino Royale, A Quantum csendje), Shia LaBeouf (Transformers), Jimmy Smits (Dexter, Star Wars), és Naomi Watts (A lehetetlen, King Kong). Az 1970-es Love Story sztárjait, Ali MacGraw-t és Ryan O’Neal-t pedig egymás melletti csillaggal tüntetik ki egy dupla ünnepség keretében. 

A televíziós kategóriában Nick Cannon, Courteney Cox (Jóbarátok), Marla Gibbs (The Jeffersons), Jenifer Lewis (Kaliforniába jöttem), Laura Linney (Igazából szerelem, Truman Show), Judge Greg Mathis, Dr. Mehmet Oz, Sarah Paulson, Peter Roth és Christian Slater, míg a zenészek között például Kelly Clarkson, Missy Elliott, Don McLean és a Jefferson Airplane rockzenekar kap csillagot. Az 1955-ben elhunyt dzsesszlegenda, Charlie Parker posztumusz kapja meg az elismerést.

Az új jelölteket több száz prominens várományos közül választották ki. Arról, hogy pontosan mikor leplezik le a cementbe ágyazott plaketteket, nem közöltek információt.