Soltész Rezső 75 éves

HírKlikk 2020. április 20. 08:11 2020. ápr. 20. 08:11

75 éves lett Soltész Rezső, aki újra jó egészségnek örvend. Bár az ünneplés elmaradt, a táncdalénekest mégis nagy örömmel töltötte el, hogy rengetegen felköszöntötték őt, az ajándékba kapott csokoládétortától pedig könnyekig meghatódott.

– Már kora reggel záporoztak az SMS-ek, hívások a barátoktól, pályatársaktól. Gálvölgyi János és Csonka András az elsők között köszöntött fel, a délutáni órákban pedig a családommal ünnepeltem, ezúttal skype-on – mondta a Borsnak Soltész Rezső, akinek az egészségi állapota miatt az év elején kényszerpihenőre kellett mennie.

– A szívem rakoncátlankodott egy kicsit, és be kellett állítani a vérnyomásomat is, ami az egekbe szökött. Az orvosok kényszerpihenőre és ágynyugalomra intettek, aminek meg is lett az eredménye: mostanra újra a régi vagyok, jó az egészségem, a rehabilitációm is befejeződött – magyarázta a zenész, akit váratlanul ért a betegség.

– Eleinte nagyon magam alatt voltam, mert soha nem gondoltam, hogy bármi baj érhet. Mindig is jó egészségnek örvendtem, ezért is ért váratlanul a betegségem. De rá kellett jönnöm, hogy már én sem leszek fiatalabb. Hetvenöt évesen számolnom kell már mindennel, de ha odafigyelek magamra és betartom a „játékszabályokat”, gond nélkül tud tovább gurulni a szekér – fogalmazott a zenész, aki annyi felkérést vállal, ami nem terheli le teljesen, ám a koronavírus-járvány miatt, még egy darabig nem állhat színpadra.

Forrás: Bors