Újabb részletek Vitray Tamás válásáról

HírKlikk 2019. november 22. 10:40 2019. nov. 22. 10:40

Hatalmas döbbenet övezte a minap felreppenő hírt, miszerint a 71 éves Kállay Bori és a 87 éves Vitray Tamás – több mint 30 év együttélés után – elválnak.

Bár csak most jelentették be a válást, a pár valójában már kilenc hónappal korábban szakítot, és végül ez vezetett a mostani, drasztikus döntéshez. A színésznő szerette volna, ha nem kerül nyilvánosság elé a családi problémájuk, csendben szeretett volna elválni - írja a Best.

Az operettprimadonna és a televíziós már mindenről megegyeztek korábban, közös gödi otthonukból Vitray költözött el, aki jelenleg egy budai lakást bérel magának.

A válás híre a közvélemény mellett Kállay Bori rokonait, barátait és kollégáit is sokkolta, senki sem számított arra, hogy ennyi idő elteltével véget érhet a házasságuk. Pedig a Best magazin szerint a pár már többször is szakított: az első együtt töltött másfél évükben kétszer is különmentek, majd végül ezt követte a 32 évnyi házasság.

Harminckét éve élünk együtt, azóta nálunk egy hangos szó, összezördülés nem volt. Azt viszont biztosan tudom, ha fiatalon találkozunk, egy percig nem maradunk együtt – mesélte egy korábbi interjúban a Bestnek Kállay.

Forrás: Best magazin