Vár­ko­nyi And­rea részletesen elmondta, miért szakított Boch­kor Gáborral

HírKlikk 2018. november 29. 07:04 2018. nov. 29. 07:04

Kicsivel több mint egy hónapja bombaként robbant a hír, hogy Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor szakítottak. Az okok máig homályosak, ám a pszichológus-műsorvezető most tiszta vizet öntött a pohárba.

"Március elején elveszítettem a nővéremet, ez volt a kiindulópontja az egésznek. Ha az ember egy ilyen mély pontra kerül, elkezdi átértékelni dolgokat. Hirtelen élesen elkezdtem látni magam körül az embereket, hogy ki mennyire áll mellettem egy ilyen helyzetben. És ilyenkor kiderül, hogy ki az, akinek csak akkor kellesz, ha jól vagy, és ragyogsz. Ez volt a katalizátora az egész folyamatnak, hogy azt mondtam, annyira rossz minden, inkább helyreteszem a többi dolgot, ami nem működik körülöttem, és utána már csak jó lehet"

- fogalmazott Andrea Tatár Csilla videóinterjújában, majd azt is hozzátette, sokan megkérdőjelezték párkapcsolati döntését is.

"Bennem ezt már megelőzte egy hosszú folyamat, átgondoltam anyagilag, de leginkább a gyerekem szempontjából. Kellett, hogy erre készüljek, hogy ez egy felelősségteljes döntés legyen. Viszont az egészben az bosszantott a legjobban, hogy megkérdőjelezték, hogy én a gyerekemet figyelembe vettem-e ebben a dologban. Ha nem lenne gyerekem, lehet, hogy ezt a döntést már meghoztam volna előbb is"

- fejtette ki Várkonyi.

Forrás: Hírklikk