Galambos Lajost a legnagyobb titokban kiengedték a börtönből

HírKlikk 2024. július 3. 06:45 2024. júl. 3. 06:45

Július 1-jén titokban, hajnali sötétben hagyhatta el az egykori mulatós sztár a börtönét.

A Lagzi Lajcsiként közismertté vált Galambos Lajos hétfőn szabadult, és a baracskai fogházból áttette a székhelyét a boldogasszonypusztai birtokára – írja a Blikk arról, hogy a trombitás egyelőre nyomkövetővel a bokáján és a saját birtoka „foglyaként” töltheti ezentúl napjait. A minden jel szerint bűnügyi felügyelet alatt álló zenész reményei szerint ezután már végleg maga mögött hagyhatta a börtönt, ahova 2023 áprilisában vonult be, miután 2022. december 7-én három és fél év börtönbüntetést kapott gáz-, villany- és vízlopás miatt. Emellett négy évre eltiltották a közügyektől, és több mint négymillió forint bűnügyi költség megfizetésére is kötelezték.

A Blikknek már otthonában nyilatkozott a mulatós sztár, aki – ahogy írták – a legnagyobb titokban, még sötétben, hajnali négy órakor lépett ki hétfőn a baracskai börtön kapuján.  – A reintegrációs kérelem minden feltétele adott volt, ám valamiért első fokon a bíróság nem látta biztosítottnak a társadalmi életbe való fokozatos visszatérésemet. Az újabb beadványról már nem egy bíró, hanem egy bírói tanács döntött, szerencsémre kedvezően – mondta Galambos Lajos, aki 14 hónapot, napra pontosan 432 napot töltött benn.

A lapnak arról beszélt, hogy most viszont az ismeretlenbe, a bizonytalanba kellett kijönnie, de örült, hogy újra láthatta gyermekeit, két fiát és kislányát, akik szerinte az elmúlt hónapokban kész felnőttek lettek. Az is kiderült, hogy szabadulása után először az édesapja által ültetett fehértörzsű nyírfához sietett, és hosszú másodpercekre átölelte azt.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom