Ingyenesen letölthető új könyv: Ki nyeri meg az oroszlánsimogatást?

HírKlikk 2021. szeptember 9. 19:12 2021. szept. 9. 19:12

Az Ünnepi Könyvhét alkalmából szabad felhasználásra ingyenesen letölthető Nógrádi Gábor Ki nyeri meg az oroszlánsimogatást? című új könyvének pdf változata.

A világhírű animációs filmrendező és grafikus, Cakó Ferenc által gazdagon illusztrált történetben egy játékos rendőrségi nap vetélkedőjére látogatnak el a Papa és a gyerekek, hogy megnyerjék az oroszlánsimogatást vagy mást. A kötet célja a baleset- és bűnmegelőzés. A könyv nyomtatott formában nem jelenik meg, innen tölthető le            

Nem tudhatjuk, hogy Magyarország lakosai közül kit mentettek meg az elmúlt 25 évben a 210 ezer példányban megjelent baleset-megelőző könyveik. Ami tény: a halálos közlekedési gyerekbalesetek száma a tizedére esett az elmúlt évtizedek alatt. Ha továbbítják a könyveket e-mailben, vagy elhelyezik weblapon, közösségi oldalon, még megmenekülhet néhány gyerek és felnőtt. Mert a történetek nem csak gyerekeknek szólnak. A tapasztalatok szerint Nógrádi ötven könyvét, regényét legalább annyi felnőtt olvassa, mint fiatal.

Ingyenesen letölthető baleset- és bűnmegelőző képeskönyvek:

 Nógrádi Gábor - Cakó Ferenc: Nyeregbe, srácok! (A kerékpározás veszélyei)

Hova nézel, Papa? (A mobilozás kockázatai.)

Tolvaj! Tolvaj! (Bűnmegelőzés.)

Vigyázz otthon!

Idenézek, odanézek 

Ki nyeri meg az oroszlánsimogatást?