Magyar lány lett az idei Magyarok Világszépe

HírKlikk 2020. szeptember 20. 17:53 2020. szept. 20. 17:53

Tükröm, tükröm mondd meg nékem, ki a legszebb a világon? Jó, eredetileg nem így van, meg nem is rímel, viszont Orosházán tényleg a Magyarok Világszépét választotta meg Fásy Ádám és csapata. Bármit is jelentsen ez. Mert vagy a legszebb magyar lányt találták meg az orosházi színpadon, vagy a világ legszebb lányát. Persze, a kettő nem zárja ki egymást, hiszen tudvalevő, hogy a magyar lányok világszépek. Ami viszont még ennél is örömtelibb: a versenyzők nagyon örültek a végeredménynek, és össze is barátkoztak.

Megválasztották pénteken késő este a legszebb magyar lányt: az idei Magyarok Világszépe verseny ezzel véget ért, írja a Blikk

A tíz legszebb döntős már több mint egy hete készült a végső megmérettetésre, és ahogy mesélték, közben nem csak sokat tanultak színpadi mozgásról, táncról, öltözködésről, de barátok is lettek.

Így aztán mindannyian egyként örültek, amikor kihirdették a Fásy Ádám nevével fémjelzett verseny végeredményét: Tóth Boglárka lett a legszebb, két udvarhölgye pedig Furár Dominika és Frankó Melinda.

Forrás: Blikk