Megvertek és kiraboltak egy aranylabdás labdarúgót

HírKlikk 2024. június 21. 16:30 2024. jún. 21. 16:30

A labdarúgó-Eb olasz–spanyol mérkőzése közben, csütörtök este ismeretlen tettesek betörtek Roberto Baggio aranylabdás labdarúgó villájába. Az egykori focistát megverték és kirabolták.

Corriera della Sera beszámolója szerint Baggio családjával együtt nézte Olaszország és Spanyolország csütörtök esti küzdelmét, amikor (nagyjából este 10 óra magasságában) öt fegyveres betört az Altavilla Vicentinaban található villájába – írja az Index

Ezt követően Baggio összetűzésbe keveredett egyikükkel, és a rabló a fegyver csövével homlokon vágta, amivel súlyos fejsérülést okozott neki, majd a családtagjaival együtt bezárták egy szobába. A ház többi részét kifosztották a fegyveresek, majd távoztak.

Roberto Baggio később, amikor a támadók már elmentek, betörte a szoba ajtaját, és kihívta a rendőröket. Az incidens után egy közeli kórházba szállították, összevarrták a sebét, majd meghallgatták őt és családját.

Az időpontválasztásból és a végrehajtás módjából arra lehet következtetni, hogy a betörők profik voltak, alaposan kitervelték a rablást – jegyezte meg a Corriera della Sera. A betörésről videokamerás felvételek is készültek, amelyek esetleg segíthetnek a támadók azonosításában. 

Forrás: Index


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom