Ringbe szállt a Sztárboxban, homokzsákot pakolt a gáton és most a Megasztárban is elindult ifjabb Schobert Norbert

HírKlikk 2024. szeptember 21. 11:00 2024. szept. 21. 11:00

Augusztus végén derült ki, hogy Rubint Réka és Schobert Norbert 19 éves fia, ifjabb Schobert Norbert indul a Megasztárban is.

A TV2 a tehetségkutató premierje előtt kiadott egy részletet, amiben Schobert a zsűri elé lép – írja a 24.hu.

Várjál már! Te most bokszolsz vagy énekelsz? Döntsd már el! – köszöntötte Marics Peti a tavaly az RTL-es Sztárboxban is szereplő Schobertet. A zsűriben szintén helyet foglaló Caramel is hangot adott meglepődöttségének, amit az okozott, hogy nem tudott róla, hogy a jelenleg területvédelmi tartalékosként árvízvédelmi munkákat ellátó Schobert Norbert énekel.

Nagyon kevesen tudják az, hogy én éneklek. Szerintem aki éppen lát engem a tévén keresztül, az nem hiszi el, és alig várja, hogy hatalmasat besüljek. Szerintem nem tudják elképzelni, hogy én tudok énekelni, ezért is nagyon meg szeretném mutatni az embereknek

– mondta Schobert, akit barátnője és öccse kísért el a válogatóra.

Nekem nagy nehézséget jelent, hogy nem tudnak engem elvonatkoztatni a szüleimtől, és ezért is szeretnék életem folyamán elérni valami olyasmit, hogy engem külön tudjanak tenni tőlük, és engem úgy ismerjenek, mint az ifjabb Schobert Norbertet.

Az viszont, hogy hogyan énekelni, csak a vasárnapi Megasztárból fog kiderülni.

Forrás: 24.hu


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom