Tizenkét éves lányt gyilkolt meg egy férfi Nyíregyházán

HírKlikk 2024. szeptember 24. 18:40 2024. szept. 24. 18:40

Tizenkét éves lányt fojtott meg egy 32 éves férfi Nyíregyházán, a gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették – közölte a honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden.

Közleményükben azt írták, a tiszarádi lány eltűnéséről vasárnap tett bejelentést a rendőrségen az egyik családtagja, akinek elmondása szerint a lány előző nap otthonában megsérült, és a család egyik férfiismerőse kísérte Nyíregyházára orvosi ellátásra, ahonnan nem érkeztek haza.

A rendőrök nagy erőkkel kezdték meg az adatgyűjtést az eltűnt lány felkutatása érdekében és néhány órán belül megtalálták a lányt korábban elkísérő 32 éves gávavencsellői férfit.

A gyanúsított a nyomozóknak azt mondta, hogy a fiatal lánnyal szerelmi kapcsolatban álltak és az orvosi ellátás után Nyíregyházán sétálni indultak.

Egy erdős területre mentek, ahol összevesztek, majd a férfi megfojtotta és sorsára hagyta a lányt – olvasható a közleményben.

A nyomozók a férfi által megadott helyen megtalálták a lány holttestét.

Az emberölés bűntettével gyanúsított férfit a rendőrök kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom