Vajna Tímea aggódik Biden miatt

HírKlikk 2020. november 8. 18:55 2020. nov. 8. 18:55

Vajna Tímea sem akar kimaradni a jóból. A politikusokhoz és más celebekhez hasonlóan, ő is üzent az Egyesült Államok megválasztott elnökének, Joe Bidennek. Mint ismeretes, a néha filmmogul, Andy Vajna özvegye, Amerikában képzeli el a jövőjét, emiatt sokat tartózkodik az Egyesült Államokban, és már csak egy paraszthajszál választja el attól, hogy amerikai állampolgárságot kapjon.

A 444 szúrta ki, hogy Vajna Tímea, aki az amerikai üzleti életben, közelebbről a filmiparban kíván tevékenykedni, az Instagramon a Biden győzelmét bejelentő hírről készült fotóra a következő szöveget írta: „Remélem az én adómat nem fogod megemelni, haver”.

Ez a bizalmaskodó megszólítás nyilván a celeb-létből adódik, mert nem igazán életszerű, hogy egy közeli ismeretségről lenne szó. Hogy Biden emelni készül-e Vajna Tímea és mások adóját, azt ma még nem lehet tudni, de az amerikaiak milliói már így is hálásak lehetnek Andy Vajna özvegyének, amiért bedobta magát az adóemelés elkerülése érdekében. 

Bár Biden nem mai gyerek, nyilván neki sincs kőből a szíve, és egy ilyen bájos hölgytől érkező felszólításnak nehéz lesz ellenállni.