A Fidesz csak vért és könnyeket ígér Budapestnek

KlikkTV 2024. június 8. 14:00

Nagy kérdés, hogy a Fidesz szavazói kellően „birka módon” viselkednek-e, és két nappal a választás előtt megtudva, hogy Vitézyre kell szavazniuk, bégetve követik-e, vagy pedig nem mennek el voksolni. A másik kérdés, hogy a bizonytalan szavazókra milyen hatással lesz, hogy megtudták, Vitézy a Fidesz embere – mondta Lengyel László, a Pénzügykutató Intézet elnök-vezérigazgatója, a KlikkTV Heti Egyenleg című műsorában. Horváth Gábor, a Népszava főszerkesztő-helyettese leginkább Tarlós István, korábbi főpolgármester véleményére lenne kíváncsi.

Horváth Gábor szerint igazából sosem gondolta a Fidesz komolyan Szentkirályi Alexandra indítását, a kezdetektől az volt a terv, hogy visszaléptetik. Lengyel László szerint a véren és könnyeken kívül a Fidesznek nincs ajánlata Budapest számára, bárkit indított volna a kormánypárt, annak azzal kellett volna megküzdenie, hogy a saját pártja támadja a fővárost. Most pedig Vitézy Dávidról lehullott a lepel, hogy a Fidesz jelöltje, ha Vitézy nyer, a Fidesz nyeri a választást, mert visszafoglalják a fővárost, és az hatással lesz 2026-ra is.

Magyar Péternek a fővárosi közgyűlésben el kell döntenie, hogy az ellenzék, vagy a Fidesz oldalára áll, máskülönben a főváros kormányozhatatlanná fog válni – vélték a Heti Egyenleg vendégei.Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom