A könnyeivel küszködött Csintalan Sándor a Klikktv adásában

KlikkTV 2020. augusztus 3. 15:33

Hosszasan küzdött könnyeivel Csintalan Sándor, amikor Bánó András riporter azzal kezdte a beszélgetésüket: Bogdán László halála után újabb gyászhírrel kell kezdenünk, mégpedig Kósáné Kovács Magdáéval. „1982 óta ismertem Magdát. Nagyon erős kapcsolatunk volt” – kezdett bele a visszaemlékezésbe, majd elmesélte, miként ismerkedtek meg egymással, hogyan történt annak idején, hogy a finom úriasszonynak Csintalan azt találta mondani: „Ne haragudjon, hölgyem, elmegy maga a pics@ba!”. 

Csintalan az Index körül kialakult közvéleményre reagálva, úgy fogalmazott: „ez az ország nem fogja fel, milyen jelentősége van annak, hogy az Index szerkesztősége felállt. Olyanokon tökölnek, hogy az Orbán benne volt, vagy sem. Ennyi idő után mi itt a kérdés?” és a sort csak folytatta. Kifejtette véleményét arról is, hogy miért tehették most mindezt az Index-szel.

Politikai pályafutásáról Csintalan úgy fogalmazott: „én már bejártam a spektrumot, ezért tudom, hogy ami neked, András kérdés lehet, az nekem evidens” – mondta Bánó András riporterre reflektálva, aki értetlenül állt az előtt, hogy valóban van olyan, aki elhiszi, hogy a baloldal robbantotta volna szét az Indexet. Csintalan hozzátette: „Rogánék ezt pontosan kicentizik”.