Orbán úgy kullogott haza Brüsszelből, hogy továbbra sincs hova beülni a fideszeseknek

KlikkTV 2024. június 22. 14:00

Ha pletyka is az, ami Varga Judit, korábbi igazságügyiminiszter és volt férje, Magyar Péter között elhangzott a hangfelvételen, attól még lehet igaz, és ha igaz, akkor pedig vizsgálatot kellene elrendelnie az ügyészségnek. Ennek a nyomozásnak pedig azzal kellene foglalkoznia, hogy mi volt Rogán Antal, Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter szerepe ebben az ügyben – mondta Lakner Zoltán, a Jelen főszerkesztője, a KlikkTV Heti Egyenleg című műsorában arra a hírre reagálva, hogy lezárult a vizsgálat a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvételek ügyében. Szentpéteri Nagy Richárd alkotmányjogász és politológus szkeptikusan figyeli ezt az ügyet, mert erkölcsileg nem ért egyet a felvétel nyilvánosságra hozatalával.

Orbán Viktor „tervei” az Európa Parlament összetételére nem jöttek össze, nem erősödött meg a szélsőjobboldal, és még mindig nem tudni, melyik frakció hajlandó befogadni a Fidesz képviselőit, miközben a Tisza Párt képviselői a Néppártban kaptak helyet. Lakner Zoltán szerint nem igaz, hogy csak azok kapnak pozíciót, akik Magyarországnál nagyobb országokból érkeznek, ahogy azt Orbán Viktor állítja. Orbán onnan is kiszorul már, ahol oszthatnának neki lapot, úgy lesz soros elnök, hogy körön kívül van a megegyezésekben.

A műsorban szóba került még Sulyok Tamás, köztársasági elnök földügye, amiből Szentpéteri Nagy Richárd szerint azért nem lett nagy botrány, mert senkit nem érdekel Sulyok Tamás személye, a múltja meg még kevésbé.Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom