Korózs Lajos: Sulyok Tamás minden hónapban belekeveredik valamibe, amiért megbukhatna

KlikkTV 2024. május 25. 10:00

Az idei választáson nem jön be a háborúval való riogatás – mondta a KlikkTV Tíz című műsorában Korózs Lajos, az MSZP alelnöke arról, hogy „ilyen eszelősen sulykolja” a saját narratíváját a kormány. Háborús pszichózisnak nevezte azt, hogy háborúellenesnek mondja magát a kormány, miközben fegyverkezik, a béke pártján áll, miközben lőszergyárakat és harckocsigyárakat telepít az országba. Szerinte nem lehet a végtelenségig csinálni ezt, ahogy a gyerekek barátjának is kiadta magát és kiderült, hogy nem az.

A szocialista politikus úgy látja, „egy kicsit lefagyott a Karmelita.” Hozzátette, június 9. után, ha az ellenzéknek – mindenkinek, aki Orbán ellen van - az Európai Parlamentben több mandátuma lesz, mint Orbánnak, akkor megvan a remény, hogy 2026-ban le lehet váltani.

Korózs Lajos a műsorban beszélt a Sulyok Tamás államfő elleni újabb vádakról, szerinte nem lehet ennyi fekete pont egy közjogi méltóságnak a múltjában. „Sulyok Tamás olyan ügyekbe keveredik minden hónapban, ami külön-külön is felér egy bukással.”

A politikus a műsorban beszélt a 2000-es évekről, amikor a parlamentben szinte nem volt olyan hónap, amikor ne tárgyaltak volna az agráriumról, földügyekről, ennek kapcsán arról is, hogy az állam működésében is borzasztó nagy problémák vannak, és ez mutatkozott meg Sulyok Tamás kinevezésében.Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom