Palotás János: Orbán a putyini rendszer részévé teszi Magyarországot

KlikkTV 2024. június 4. 16:00

Az ellenzéki pártoknak egységesen kellene fellépniük az illetékes hazai és európai intézményeknél, hogy a sokrétű választási csalások, a közvélemény megtévesztése, félrevezetése miatt fosszák meg mandátumuktól a Fidesz-KDNP Európa-parlamenti képviselőit - hangoztatta a KlikkTV Tíz című műsorában Palotás János, pénzügyi-gazdasági tanácsadó. A korábbi politikus elmondta: azért vállal néhány éve ismét szerepet a közéletben, mert elviselhetetlennek tartja az Orbán-féle „maffiakormány” működését.

Mint mondta, Orbánék kivezetik az országot az Unióból és a NATO-ból, végül pedig a putyini rendszer kiszolgálójából annak részévé teszi. Palotás a kérdésben fordult már Ursula von der Leyenhez, az Európai Bizottság elnökéhez, aki egyetértéséről biztosította. 

Ennek véget kell vetni, hiszen nyilvánvaló, hogy nem kerülhetnek be az Európai Parlamentbe a Fidesz-KDNP jogsértő módszerekkel megválasztott képviselői, azok nem kaphatnak lehetőséget jogszabályok alkotására – fejtette ki Palotás János.Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom