A CÖF elnöke szerint Orbán Viktor a magyar választóktól kapott felhatalmazást a plakátolásra

HírKlikk 2019. március 10. 13:58 2019. márc. 10. 13:58

A balliberális erőknek áll érdekében a feszültségkeltés az európai parlamenti választások előtt - ezt mondta Csizmadia László az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke szerint ezen erők jelentősen meggyengültek, az életben maradásra játszanak.

Csizmadia László elmondta: a Fidesz Néppárthoz való hűsége soha nem volt megkérdőjelezhető. Szerinte a Néppártnak az európai keresztény civilizáció megvédésével, a nemzetek egyenrangúságának megtartásával kellene foglalkoznia.

Szerinte Orbán Viktornak nincs miért bocsánatot kérnie, hiszen a miniszterelnök a magyar választóktól kapott felhatalmazást. 

Orbán Viktor a népszavazás, a nemzeti konzultáció után kapott egy feladatot, amelyet ha nem hajt végre, akkor neki kellene bocsánatot kérnie a magyar többségi választóktól - mondta.

Hozzátette: azon pártok, amelyek Orbán Viktor ellen fordultak sosem kérdezték meg a választóikat, hogy egyetértenek-e azzal, amit ők a Néppártban képviselnek. Hozzájuk hasonlóan a nyugati kormányok sem merték megkérdezni a saját polgáraikat, hogy mégis mi a véleményük az illegális migrációról vagy a családokat és gyermekeiket fenyegető terrorizmusról.

Forrás: Hírklikk