A Fidesz elhatárolódik az ellenjelölt autójára karcolt pénisztől

HírKlikk 2020. szeptember 29. 09:03 2020. szept. 29. 09:03

Ez már politikai fanatizmus. Már nemcsak kiírják magukból a dühüket, hanem cselekszenek is. Sok mindent elnéz az ember egy kampányidőszakban, de azt nem, hogy a saját háza előtt hímtagot karcoljanak az autójára – erről beszélt a 24.hu-nak a balatonszemesi Farkas Péter független jelölt.

Vasárnap időközi választást tartanak Balatonszemesen, miután Szomorú Szilárd, a korábbi fideszes polgármester június végén lemondott posztjáról. Ezt követően, a település irányítását Németh Kornélné alpolgármester vette át, aki a Fidesz-KDNP jelöltje lesz. Mellette hárman indulnak a tisztségért: a független Borbély János, Havasy Tamás és Farkas Péter.

Farkas szerint, a választásnak Németh Kornélné és ő az esélyese. Ezért nem lepte meg, hogy a plakátjait letépkedték, az irodáját pedig megrongálták. Amiatt viszont már feljelentést tett, hogy anyósának a házuk előtt álló autójára egy péniszt karcoltak, és egy másik autót is megrongáltak. Farkas szerint meg akarták félemlíteni.

A balatonszemesi Fidesz azonnal elhatárolódott a történtektől. Németh Kornélné azt írta, hogy „felháborítónak tartom azon személyek viselkedését, akik ilyen jellemtelen és aljas módon akarnak újabb békétlenséget szítani településünkön! Ez nem lehet kifejezésmódja egyik jelölt szimpatizánsainak sem!"

Ennek ellenére, Farkas szerint, az ellenérdekelt oldal politikai reakciója volt ez. „Ők első pillanatban védték a mundér becsületét, természetesen minél előbb ki kellett jönniük ezzel a közleménnyel. De tudjuk, hogy vannak itt olyan személyek, akik nem riadnak vissza még ilyen eszközöktől sem" – mondta.

Forrás: 24.hu