A Fidesz váratlanul kitűzte a bevándorláspárti zászlót

Nagy András 2018. október 12. 07:46 2018. okt. 12. 07:46

A Fidesz-KDNP Bevándorlásellenes Kabinetjének vezetője, Németh Szilárd a Facebook-oldalán leplezte le magát, illetve a csütörtökön megalakult 17 tagú testületet.

Megalakult a Fidesz-KDNP frakciószövetség bevándorlásellenes kabinetje – jelentette be büszkén a testület első ülését követően Németh Szilárd csütörtök délután. Sajtótájékoztatóján természetesen fel, vagyis elmondta: a bevándorláspártiak, vagyis a brüsszeli adminisztráció és a vele szövetkezett baloldali politikai erők a népességfogyást a bevándorlók támogatásával akarják megoldani.

Az alakuló ülésről Németh néhány fotót is kitett a közösségi oldalára. Ezek egyikén azonban váratlanul a brüsszeli adminisztráció jelképét, az európai uniós zászlót láttuk kitűzve, így most egészen meg vagyunk illetődve. Hogy lehetséges, hogy nem a magyar nemzeti lobogóval, hanem az európai államok összetartozását szimbolizáló csillagos drapériával díszítették fel a termet?

Hosszú évek óta a Fidesz politikusai, élükön Orbán Viktorral kizárólag piros-fehér-zöld zászlók előtt hajlandók mutatkozni, erre pont egy ilyen alkalomra tűzték ki az unió csillagos lobogóját? Lehet, hogy ez csak egy újabb Soros-ellenes elterelő hadművelet kezdete, az mindenesetre biztos, hogy az új kabinet nem fog tétlenkedni.

Erről Németh már az Echo televízió esti műsorában beszélt, ahol a teendők között említette, hogy a bevándorlás történetével kívánnak majd megismerkedni. Az nem derült ki, hogy milyen régre kívánnak visszanyúlni, de egy szűkebb visszatekintéshez nem feltétlenül kell külön kabinet: elég a magyar történelem honfoglalás című, vagy akármelyik későbbi fejezetét fellapozni.