A kormány a pedofiltörvény ellenében népszerűsíti a politikai pedofíliát

Harkai Péter 2021. augusztus 2. 07:06 2021. aug. 2. 07:06

Legalábbis van egy ilyen olvasata az elmúlt két hétben egymást követően felbukkanó családi képeknek, amikkel fideszes miniszterek, államtitkárok demonstrálják a család általuk vélt normalitását – saját kiskorú gyermekeik felhasználásával.

Hogy kitől jött az ukáz, azt csak sejteni lehet, amint azt is, hogy miért áldozzák fel gyermekeik személyiségi jogait a kötelező politikai lojalitás nyilvános oltárán. Az eltelt hetek tendenciája mindenesetre szembeötlő.

A pedofil-törvény elfogadását követően, sorra jelentek meg az államtitkári, miniszteri családi képek kiskorú gyermekeikkel a Facebookon, közülük hárman – minő véletlen – ugyanazon a napon tették mindezt.

Kakukktojásként említhető a gyermekeivel sűrűn posztoló Dúró-Novák radikális házaspár, akik még a minisztereket megelőzően bocsátották közkinccsé, miként értelmezik a magyar apa-férfi, a magyar anya-nő, a magyar gyerek-gyerek koncepcióját. Precízen beállított stúdiókompozícióban mondták el a szemnek, hogy „nekünk ez a család. Magyarország jövőjéről akkor van értelme egyáltalán beszélni, ha nem a devianciát népszerűsítjük, hanem a gyermeket tisztességgel nevelő családokat segítjük és támogatjuk. No persze nemcsak a gazdagokat, hanem mindenkit, aki fáradozik hazánk jövőjéért.” Mindezt július utolsó hetében újabb, meghitt, erdei vízparti családi képpel fejelték meg a Mi Hazánk politikai terveinek propagálására. Természetesen ők is megszavazták a Fidesz pedofil-törvényét.

Novák Katalin legutóbb éppen vasárnap délelőtt posztolt kislányával közös boldog fotót, tudatva, hogy „hurrá nyaralunk...!”. A teljes családi kép egy Paddy and the Rats heavy metal koncertről röppent fel július 17-én, ahol látható egyetértésben várják a nehézfém súlyos harmóniáit.   

Az igazságügyi miniszter sokoldalúságáról már könyvet lehet írni: kiváló labdaérzékkel hegedül, evez, fővédnököl Anna-bált, ír-olvas-beszél, kész főnyeremény. Varga Judit legutóbb kedden örvendeztette meg a világot közös családi evezésüket megörökítő képpel, szinte azt sem tudni már, mikor van ideje miniszterkedni, oly aktív a közösségi oldalán. Ezt megelőzően, Dúró Dórához közelítő erővel össz-családi idilli kerti enteriőrbe helyezett falvédőfotót közölt már három gyermekkel és visszatalált férfiapával. A dátum bizonyára csak véletlen – ő szintén július 17-én érezte szükségét mindennek.

Ugyanaznap dr. Szabó Tünde államtitkár jeles névrokonát, Kiszel Tüncikét meghazudtoló, harmonikus álomvilágból tudósította festőművészetet próbáló kislányán keresztül, hogy az anya nő és egyre növekszik, bár itt az apa nem férfi, mert nincs jelen.  Ő nem heavy metal koncertről jelentkezett be, inkább finom esztétizálással töltött napról tudósított: „Kultúra, Művészet, Sport…a hétvégi program. Készül kislányom legújabb olajfestménye.”

Meglepő módon, nem maradhatott le a puritán egyéniségű és FB-oldalú pénzügyminiszter sem, aki némileg meghökkentő és tőle eddig kevéssé ismert invencióval jellemezte a fiával való kerékpározást alig egy hete. A kényszeredettség nem csak a testbeszédéből, de az akadozó magyarsággal megfogalmazott kommentjéből is érezhető volt: „Magyar olimpiai arany, vasárnap, ragyogó reggeli napsütés, friss levegő... Mit még? Indulhat a családi biciklizés! Szép napot mindenkinek!”

A futottak, vagy inkább „eveztek még” kategóriában indult a Kásler elődjeként már-már szentté formálódó Balog Zoltán, aki szintén családi kenuzást örökített meg, szintén kiskorú családtagjaival – unokáival. Ő az elmúlt hét derekán, két nappal Varga Juditot követően, kapaszkodott fel a közszemlére örvendett gyermeki szelfivel, bár tény – már nem része a direktpolitikának. Most mindössze joviális püspökként szolgálja továbbra is az Urat, ennek ellenére nem fordított hátat a kormánypolitikának, a pedofil-törvény témájában két nappal a gyermeki evezés posztolása előtt ő is megszólalt.

Mint a Népszavának nyilatkozta, „Egyházunk már jóval korábban, 2004-ben kiadott egy állásfoglalást, amely a Biblia és a hitvallási irataink alapján kifejti, mit gondolunk házasságról, szexualitásról, homoszexualitásról, a gyermekek védelméről. A homoszexuális hajlamot nem minősítjük, a homoszexuális kapcsolatot viszont nem tudjuk elfogadni. Az Úristennek és tanítványainak gyűlölniük kell a bűnt, de szeretniük kell a bűnöst.”

Egy markáns kivétel akadt eddig: Pintér Sándor. Ő, akárcsak a mosolya, zárt buborékban él, ha egyáltalán él a social-médiában. Legutóbbi bejegyzése arról értesít 2019. október 25-én, hogy új munkahelye a Belügyminisztérium.

A pedofil-törvény és az azt követő, máig harsány propaganda elvileg arról – is – szól, hogy védik a gyerekeket a nem is tudjuk pontosan kitől s mitől. Ennek azonban erősen ellentmond, hogy kormánypolitikusaink úton-útfélen politikai propagandára használják nyilvános közösségi oldalaikon saját kiskorú gyerekeiket, ami több mint flört a politikai pedofíliával.

A gyerekeinket pedig nem csak a szexuális abúzustól, de a nyilvánosság erőszakától is óvni kellene, hogy saját közegükben se támadhassák őket akaratuk ellenére, pártpolitikus szüleik tevékenysége miatt. Orbán politikusai ennek ellenére, sorozatosan elkövetik ezt a nyilvánosság előtti deflorációt a saját gyerekeiken keresztül – bizonyára azok megkérdezése nélkül –, miközben a főnökük szinte naponta hangoztatva, a gyerekek kéretlen és aberrált védelmét használja politikai pedofíliára.

A sajtótermékekben megjelenő kiskorúak arcának kitakarására súlyos szankciók előírásával törvény kötelez. Márpedig egy hivatalban lévő kormánytag, aktív politikus számára a mindenki által megtekinthető és elérhető közösségi oldala az egyik leghatékonyabb sajtótermékként funkcionál. Ennek ellenére, a legkisebb erőfeszítést sem teszik annak érdekében, hogy az esetleges kéretlen és beteges támadásoktól óvják gyermekeiket. Ugyanúgy pellengérre állítják őket arcuk felhasználásával, akár egy kampányelemet vagy nemváltó műtét propagandáját. Amíg csak magukból csinálnak bohócot, mint Rétvári Bence államtitkár a napokban önmagában elüldögélve egy kies vidéki, frissen aszfaltozott erdei út kilométerkövén lazán, mint egy eastern-blues s közli, „Nyár. Márianosztra. Felújított út.”, az legyen az ő dolguk. De amikor mindehhez a gyerekeiket is felhasználják, az már nem családbarát, de gyerekidegen, kiskorúakra veszélyes politikai visszaélésként értékelhető.

A disszonáns, gyermekkel való fotózás tendenciája másnak is feltűnhetett, mert Varga Mihály képéhez már egy hozzászóló megjegyezte, „Tisztelt Miniszter úr! Semmiképpen nem szeretnék beleavatkozni a gyermeke életébe, de – szerintem – ne posztoljon róla nyilvánosan fényképeket... Ön már rég nem lesz miniszter, vagy közszereplő, mire gyermeke felnőtt lesz, de ezek a képek az interneten, itt a Facebook-on (és más felületeken) az internetes idők végezetéig ’kísérteni’ fogják őt. Jó egészséget kívánva, tisztelettel...”