A közösségi oldalon keres orvosokat az érdi szakrendelő

HírKlikk 2024. október 15. 16:00 2024. okt. 15. 16:00

Szakorvosokat verbuvál az érdi Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény. A munkaerőtoborzásra az intézmény Facebook-oldalán kerül sor, mert ahogy fogalmaznak: a hagyományos módszer nem jön be, viszont a helyzetük kétségbeejtő.

„Ha valakinek, akkor Önöknek bizonyosan nem kell ecsetelnem, milyen orvoshiánnyal küzdünk itt a Romicsban. Alig tudnék kiemelni olyan szakmát, ahol ne tudnánk azonnali belépéssel felvenni szakorvost, szakorvosokat” – írja közösségi oldalán Bárány Zsolt a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény főigazgatója.

A hagyományos (=elavult?) módszerek, a hirdetések látványosan nem hozzák meg a várt eredményt, a közvetlen keresések (orvos-igazgató, főigazgató kapcsolatokon keresztül próbál direktben fejvadászkodni stb.) szintén kudarcot vallottak – számol be a főigazgató, aki gondolt egy nagyot, és arra buzdítja a Romics ellátási területéhez tartozó 100.000 embert, hogy alakítsanak egy gigantikus projekt team-et, a projekt célkitűzése pedig az intézménybe szakorvosok verbuválása legyen.

A szakmák, ahová leginkább keresik az orvosokat: ortopédia, neurológia, diabetológia, reumatológia, nőgyógyászat, szemészet és az urológia.

Az érdeklődők jelentkezését a titkarsag@erdirendelo.hu címre várják.

„Nem szoktam ilyet kérni, de nagyon örülnék, ha ezt a bejegyzést (kvázi álláshirdetést) minél többen megosztanák. Helyzetünk a fent felsorolt szakrendelések esetében több, mint kétségbeejtő” – fogalmaz Bárány Zsolt.

Forrás: Facebook


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom