A szexiparból jött Orbánék kampányarca?

HírKlikk 2019. december 9. 10:26 2019. dec. 9. 10:26

Erotika kiállítások szervezésében, és pornófilmek forgatásához lányok szervezésével foglalkozhatott korábban az a nő, aki jelenleg a kormány propagandaplakátjain szerepel – értesült a narancs.hu több forrásból.

B. Erika épp a kormány családbarátnak mondott politikáját népszerűsíti, hiszen az „Egymillió gyerek kap ingyen tankönyvet” feliratú plakátokon látható.

A narancs.hu úgy tudja – a korábbi időszakból őt ismerő forrásból –, hogy B. Erika 2008 és 2009 között Tomor Andrásnak dolgozott, aki a portálnak ezt meg is erősítette. Mint mondta, a hölgy „kiállítás szervezésében, lányok szervezésében” működött közre. Mikor rákérdeztek nála, hogy filmforgatásokhoz is szervezett-e lányokat, Tomor azt felelte, hogy „mindenféle feladatkörre” és „ő koordinálta őket”.

A portál emlékeztet rá, hogy Tomor András a rendszerváltás után kezdett pornófilmeket gyártani Tom-Média nevű cégével, valamint 2005-től kezdődően, az Erotika Expo illetve az Erotika Parádé nevű rendezvényeket is ő szervezte.

B. Erika amúgy a plakáton egy kislánnyal szerepel. Mivel a Facebook borítóképén is ugyanaz a lány látható, akivel az óriásplakáton pózol, így a narancs.hu szerint valószínűsíthető, hogy a saját lányát tetette ki a plakátra.

Erika a portálnak tagadta, hogy Tomornak dolgozott volna. Azt viszont elismerte, hogy egy barátnőjén keresztül, valóban ismerte a pornóproducert, „ha volt kiállítás, akkor kinéztünk rá”, de azt is hozzátette, sosem dolgozott a pornóiparban. Hangsúlyozta, ő családos anyuka.

Forrás: magyarnarancs.hu