A Völner–Schadl-ügy egyik tanúja halt meg az Árpád hídi balesetben

HírKlikk 2024. július 4. 21:13 2024. júl. 4. 21:13

A férfi abban a szürke Suzukiban ült, amit az ellopott taxi sofőrje nagy sebességgel tarolt le a hídon.

A hvg.hu több forrásra hivatkozva azt írja, a szerda este az Árpád hídi balesetben elhunyt B. Ervin a Völner–Schadl-ügy tanúja.

A rendőrség szerint a Suzukit egy 34 éves férfi vezette, vele az autóban 32 éves női utasa ült. A nő a portál szerint B. Ervin élettársa volt, ő is meghalt.

B. Ervin végrehajtó-helyettes volt, a végrehajtói kar volt elnökének, Schadl Györgynek az ügyleteiről tőle kapta az értesüléseit az ügyészség által hivatalosan csak „1. számú tanúnak” nevezett, neve elhallgatását kérő informátor. A tanút áprilisban hallgatta meg a bíróság, korábban a nyomozóknak még azt mondta, „akikből később végrehajtó lett, azoknak vissza kellett osztani a pénzt Schadlnak”. A tanú szintén végrehajtó-helyettes, ő nevezte meg informátoraként B. Ervint a tárgyaláson.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, szerda este frontálisan ütközött az Árpád hídon egy, a forgalommal szemben haladó lopott taxi. A balesetben három ember halt meg, a lopott taxi sofőrje, valamint a vétlen suzuki sofőrje és utasa.

 

Forrás: hvg.hu


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom