Aggasztó a Fidesz alelnökének állapota

HírKlikk 2017. július 30. 13:54 2017. júl. 30. 13:54

Eddig is sok képtelenség hagyta el Németh Szilárd száját, de a mai nyilatkozata túlmegy minden határon. Konkrétan közölte, hogy Soros György hívatta össze az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának hétfői ülését. Két esetben csinál egy ember nyilvánosság előtt ennyire hülyét magából: az egyik, ha sok pénzt kap érte, a másik, ha megháborodott.

A Fidesz-KDNP nem vesz részt az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának hétfőre összehívott ülésén - közölte Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke.

Németh Szilárd - aki egyben a bizottság alelnöke is - azt mondta, a megjelölt témák alapján az ülést valójában Soros György hívatta össze, és a "napirendi rágalmak" a Soros-hálózat hazugságkampányán alapulnak. "A Fidesz nem asszisztál Soros bizottsági üléséhez és Magyarország megtámadásához" - fogalmazott Németh Szilárd.

A kormánypárt úgy látja - fűzte hozzá -, hogy a balliberális ellenzék a Jobbikkal egy húron pendülve, a FINA és a közönség által is minden idők legjobb vizes világbajnokságának nevezett sporteseménye ellen indított hazugságkampányt, és ehhez a parlament nemzetbiztonsági bizottságát is fel akarja használni.

Németh Szilárd megdöbbentőnek nevezte, hogy még egy ilyen sporteseményről is a politika jut eszébe az ellenzéknek, "valószínűleg azért, mert képtelenek a magyar sportolókkal és a szurkolókkal együtt örülni".

Hozzátette, az ellenzék nem tudja elfogadni, hogy minden erőlködésük ellenére az ország nemzetközi szinten is sikeres és biztonságos. Sőt, a sikerek ellen drukkolnak és hazug rágalmakkal akarják lejáratni az országot a nemzetközi közvélemény előtt.

"A Fidesz nem fogja hagyni, hogy az ellenzék Soros megrendelései szerint rángassa a magyar emberek által megválasztott Országgyűlést és annak bizottságait" - hangsúlyozta. Szerinte a nemzetbiztonsági bizottságot a migráció okozta terrorveszély miatt kellene inkább összehívni.