Az Európai Néppárt szerint Orbán Viktor Putyinnak dolgozik

HírKlikk 2023. december 18. 09:50 2023. dec. 18. 09:50

Az Európai Néppárt egyik alelnöke, Juknevicienė Rasa litván EP-képviselő szerint Orbán Viktor nyilvánvalóan Vlagyimir Putyinnak dolgozik, és nem a magyar nép valódi akaratát képviseli.

Az Index számolt be arról, hogy az Európai Néppárt (EPP) frakciója által az X (korábban Twitter) közösségi hálózaton vasárnap közzétett videóban a képviselő úgy fogalmazott:

„Kinek dolgozik Orbán? Putyinnak. Miért nem tesz semmit az EU, hogy megállítsa? Nem látjátok, hogy az EU belülről pusztul? Sajnos túl gyengék az eszközök, hogy megállítsák őt. Ez a válasz kiábrándító, mert az emberek egy hatékony EU-t szeretnének látni. Ez így nem mehet tovább.”

Felszólalásában hangsúlyozta, hogy jogi eszközöket kell találni, amelyekkel megfoszthatják Orbán Viktort szavazati jogától. „Nem hiszem, hogy a magyar nemzet, amely 1956 óta példát mutat mindenkinek, azt akarja, hogy Oroszország győzzön” – tette hozzá Jukneviciene.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom