Az Orbán-család ügyvédje szerint, mi vagyunk Európa legüldözöttebb nemzete

Föld S. Péter 2020. május 15. 14:19 2020. máj. 15. 14:19

Bajkai István, aki nemcsak a Fidesz országgyűlési képviselője, de korábban nevével fémjelzett tojásokat, valamint ingyen tejet és kutyaszaros zacskókat is osztogatott választás idején, nos, ez a Bajkai István, aki az Orbán-család ügyvédjeként is ismert, azt mondta a minap, hogy a magyar Európa legüldözöttebb nemzete. Félreértések elkerülése végett: nem a Ki Tud Nagyobb Marhaságot mondani? című vetélkedőben hangzott el ez az állítás, hanem a Heti TV Pirkadat című műsorában.

Nem vitatkoznánk Bajkai képviselővel. Közel van tűzhöz, jól értesült, magas helyen mondhatták neki. Úgy tudjuk elképzelni a versenyt, hogy van egy vetélkedés a nemzetek között, amelyben eldől, hogy kiket üldöznek a legjobban. És ebben a versenyben jelenleg mi állunk az élen. Jó volna tudni azt is, hogy kik vannak az üldöző bolyban, vagyis, kik veszélyeztetik ezt az igen előkelő helyezésünket, de erről sajnos nem szólt Bajkai képviselő, csak az első helyezett kilétét közölte.

Még csak azt sem mondhatjuk, hogy légből kapott álhír Bajkai képviselő okfejtése. Pontos részletekkel sajnos mi sem szolgálhatunk, de feltehetőleg van egy titkos társaság, akiket a bevándorláspárti Soros György pénze tart össze, s akik – magyarüldözés céljából – rendszeres időközönként összejönnek. Ilyenkor mindenki hoz magával valamit – süteményt, üdítőt, vagy éppen egy üveg bort –, és az előre elhatározott tematika mentén, üldözik a magyarokat.

Egyedül az lehet valamennyire aggályos, hogy Bajkai képviselő abból indul ki, hogy az Európai Unió a magyarokat támadja, miközben „csak” az ő szeretett vezéréről van lesújtó véleményük. Rossz hírünk van ezzel kapcsolatban Bajkai képviselő számára, mégpedig az, hogy Orbán Viktor jelen állás szerint nem egyenlő Magyarországgal.

És ebből kifolyólag, azt a hírt is határozottan cáfolnunk kell, hogy állítólag Soros György ötvenezer forintot fizet minden magyar hajtincsért, s ha valaki tízet összegyűjt, az bekerül a jövőre is megrendezendő X-Faktor döntőjébe.

Ez egy álhír, ezért arra szólítjuk fel Bajkai urat, ne dőljön be neki, és ne terjessze, mert jönnek a rendőrök reggel 6-kor, és elviszik.