„Az ózdi polgármester mennyi városi szolgáltatást használ még privát célokra?"

HírKlikk 2020. január 14. 20:35 2020. jan. 14. 20:35

A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének „privát szórakozásai" mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője kedden, Budapesten, sajtótájékoztatón.

 A fideszes politikus felháborítónak nevezte, hogy Janiczak Dávid „privát fürdőzésre és randevúzásra" használja a város uszodáját.

„Azért, hogy a polgármester a barátnőjével kettesben fürödjön és a jakuzziban áztassa magát, kiürítették az egész fürdőt és elküldték a többi vendéget" –mondta Zsigmond Barna Pál.

Ráadásul azzal is védekezett a polgármester, hogy azért csinálta ezt, hogy ne kelljen a többi ott lévő emberrel, ózdi lakossal beszélgetnie – tette hozzá a kormánypárti képviselő, aki azt kérdezte: „polgármester úrnak talán megalázó a nép közé vegyülni"?

Arra is választ vár, hogy Janiczak Dávid mennyi városi szolgáltatást használ még privát célokra. Úgy hallani ugyanis – jegyezte meg Zsigmond Barna Pál –, hogy „nemcsak fürdőzget, hanem ingyen bowlingozgat is a Jobbik vezetésével az önkormányzati bowlingpályán".

Forrás: MTI/Hírklikk