Az RTL hangfelvételei bizonyíthatják, hogy a DK-s Póczik zsarolta Borkaiékat

HírKlikk 2019. november 23. 21:24 2019. nov. 23. 21:24

Az RTL Klub Híradójának birtokába jutott több hangfelvétel, amit titokban rögzítettek, készítőjük szerint a Borkai Zsoltról készült intim fotókról beszél Póczik József.

A volt válogatott labdarúgó a rendőrség gyanúja szerint 10 millió forintot kért Rákosfalvy Zoltántól a fotókért cserébe. A hangfelvételeken többször elhangzik a 10 milliós összeg.

A hangfelvételeket Puska Péter készítette, aki győri focista volt korábban és most is Rákosfalvy Zoltánnak dolgozik.

Az RTL Klub megkereste Puskát, és bár nyilatkozni nem akart, azt mondta, hogy idén augusztusban többször is megkereste telefonon Póczik József. A telefonhívásokat ő rögzítette. 

Az egyik felvételen ez a párbeszéd hangzik el Puska és állítólag Póczik között:

– Jó, és mi a pénz, amit kér érte?
– Hát az a tízes, amit beszéltünk.
– Tízmillió, jó. És a fényképeken kívül előjött, hogy van egy pár perces videó is.
– Igen, igen, azt is mondta, de hát, figyelj ide, jobb minél előbb rendezni vele, mert tudom, hogy milyen labilis a faszi. Én őt ismerem, de találkozni nem. Én is csak ilyen közvetítőn keresztül vagyok vele.

A másikon pedig ez:

– Akivel te kapcsolatban vagy, abba megbízol 100 százalékig.
– Így van. Az ugyanannyi, mintha én mondanám a Zolinak, hogy ebből több nem létezik semmi, nem lesz, hogy holnapután megint a faszom tudja kinek adtak ebből valami lóvét vagy kinek nem. Itt más olyan nem létezik, hogy valaki ebből pénzt akarna kérni még legközelebb.
– Vagy te, van ez a közvetítő, akiben 100 százalékig megbízol és az tartja kézben ezt a csávót, akinél vannak a felvételek.
– Igen, így pontosan, pontosan. Annyit mondott, hogy hétfő két óra, döntsék el, hogy mit akar, mit nem, ehhez viszont halvány fingom nincs.
– Egy a lényeg, neki kell a tízmillió hétfőn kettőig, ha nem kapja meg akkor te is kiestél.
– Hogy mit csinál vele, én azt nem tudom.