Bayer Zsolt kimondta: ki kell lépnie Magyarországnak az EU-ból

HírKlikk 2019. december 21. 16:42 2019. dec. 21. 16:42

Bayer Zsolt, a Fidesz alapító tagja arról beszél, hogy a Brexit után itt az ideje, hogy Olaszország és a visegrádi négyek államai élükön Magyarországgal – szintén kilépjenek az Európai Unióból.

EL KELL MONDANOM AZT, AMIT A SZÍVEM DIKTÁL. NAGYON ÖRÜLÖK ENNEK AZ EGÉSZNEK

– kezdte a mondandóját Bayer Zsolt, majd hozzátette: Ez végre a szabadság és a demokrácia diadala!

MIKÖZBEN AZ UTOLSÓ NAPOK ZAJLOTTAK A VÁLASZTÁSI KAMPÁNYBAN, BRÜSSZELBEN A 4 ÉVES GYEREKEK MASZTURBÁLÁSHOZ VALÓ JOGÁRÓL FOGADTAK EL TÖRVÉNYT. A BRITEK KILÉPNEK, BRÜSSZELBEN MEG A 4 ÉVES GYEREKEK HOKIZÁSÁRÓL TÖRVÉNYT ALKOTUNK

– gúnyolódott a műsorvezető.

HÁT VAN CSODÁLATOSABB ÉS BÖLCSEBB AZ ANGOLNÁL, HOGY EZT AZ ÓTVAR, ROHADVÁNYT ITTHAGYJÁK?! 

– tette fel a kérdést Bayer Zsolt, majd így folytatta:

A 65 MILLIÓS EGYESÜLT KIRÁLYSÁG LEKÖSZÖNT. EZ AZ A PILLANAT, AMIKOR MI IS ELKEZDHETÜNK TÖPRENGENI: VAN ITT A VISEGRÁDI NÉGYEK…A 40 MILLIÓS LENGYELORSZÁGGAL, A 10 MILLIÓS CSEHEKKEL, A 10 MILLIÓS MAGYARORSZÁGGAL ÉS AZ 5 MILLIÓS SZLOVÁKOKKAL. EZT ADJUK HOZZÁ AZ ANGOLOKHOZ ÉS ITT VANNAK MÉG AZ OLASZOK. EZ EGY 200 MILLIÓS PIAC. MI LENNE, HA MI IS KILÉPNÉNK? 

Bayer Zsolt szerint csinálni kellene egy „ellen Európai Uniót". Ezt követően ki kellene egyezni az oroszokkal, be kellene fejezni az „orosz embargó marhaságot", és ezt követően, köthetnénk mindenki számára előnyös üzleteket a keleti országokkal. A műsorvezető szerint, ha ez létrejönne, Németország is hamarosan csatlakozna.