Boldog István törvényjavaslata szerint kasztrálni kellene a pedofilokat

HírKlikk 2020. augusztus 6. 19:43 2020. aug. 6. 19:43

Boldog István, a Fidesz országgyűlési képviselője, nem aprózta el és három radikális törvényjavaslattal állt elő.

A 444 beszámolója szerint, Boldog István a Mezőtúri Városi Televízióban mondta el, hogy betiltaná az antifa mozgalmakat, kasztrálná a pedofilokat és börtönbe küldené az állatkínzókat.

„Tudomásul kell venni, hogy az antifa egy olyan szélsőséges mozgalom, ami veszélyezteti az emberek életét. Magyarországon ma még csak azt láttuk, (…) hogy vörös zászlókkal vonulgattak és megpróbálták meggyalázni a hitünket, karácsonyfát, betlehemet tönkretenni” – magyarázta Boldog. Szerinte komoly fegyveres cselekményeket követnek el az antifák, ezt szeretné megelőzni Magyarországon a törvényjavaslatával.

A képviselő már korábban is hangoztatta, hogy kasztrálni kellene a pedofilokat.
„A kémiai kasztrálást mindenképpen végre kell hajtani. El kell venni a lehetőségét is annak, hogy egy pedofil többszörösen visszaeső tudjon lenni” – érvelt javaslata mellett Boldog.

A képviselőnek már korábban is voltak szélsőséges törvényjavaslatai – mint például a Pride betiltása –, de azok nem jutottak túl a frakcióirodán.

A Fidesz képviselője ellen jelenleg eljárás folyik költségvetési csalás miatt, erről azonban nem beszélt a televízióban.