Botrányos karácsonyi jutalom az Echo TV-ben

HírKlikk 2017. december 27. 13:27 2017. dec. 27. 13:27

Különös módon fejezte ki az Echo TV vezetése a munkatársaknak a köszönetét az év vége alkalmából - tudta meg a Magyar Nemzet.

A televízió egyik munkatársától származó információ szerint minden dolgozó egy olyan jutalomcsomagot kapott, amelynek tartalma egy-egy kilogramm liszt és zsír, valamint egy szál parasztkolbász volt.

A Magyar Nemzet úgy tudja, többen felháborodtak a kevéssé polgári-konzervatív értékeket megjelenítő "jutalmon", mire a csatorna vezetése az elégedetlenséget érzékelve néhány nap múlva minden dolgozónak hetvenezer forint év végi jutalmat utalt el.

A lap megjegyzi, hogy a liszt, zsír és parasztkolbász egyébként érdekes kontrasztot alkot a homárral és lazaccal, amelyet azon a fogadáson szolgáltak fel, amit Mészáros Lőrinc adott a tévé munkatársainak, miután tavaly decemberben megvásárolta az Echo TV-t.

Az eseményre a felcsúti stadion viptermében került sor, természetesen Mészáros Lőrinc jelenlétében, aki egy résztvevő szerint személyesen is megpróbált minden munkatárssal "szakmai dolgokról" is elbeszélgetni.
Forrás: Magyar Nemzet