Budavári faház projekt

Dr. Dávid Ferenc       2019. április 7. 08:16 2019. ápr. 7. 08:16

A nemzet egyik szellemi gonosztevője (B. Zs.) még januárban kreténnek, barom állatnak, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt kis prolinak nevezett egy érettségi előtt álló kislányt.

B. Zs. néhány héttel ezelőtt farizeus szarjankónak hívott egy ismert bajor politikust, majd pár napja az arcátlanul olcsón bérelt budavári lakása előtt akciózó-tiltakozó fiatalokról a következőket írta: „Most hozzám látogattak el a Lenin-fiúk. Három beszédhibás, izzadó tenyerű kis köcsög. És össze-vissza hazudoznak. Leginkább azért, mert fogalmatlan seggfejek. Mind egy gé (M1G). Másodsorban azért, mert sejtelmük sincs arról, mi mit jelent. Persze, ez nem jelent felmentést semmi alól. Úgyhogy innen folytatjuk. Addig is tanuljatok, érdeklődjetek, kérdezzetek, ne maradjatok ilyen ócska kis retkes prolik.” 

Azóta kiderült, hogy ezek a fiatal srácok bizony nem hazudoztak: B. Zs. vélhetően jól „lepapírozva” – összejátszva magánszemélyekkel és a kerületi önkormányzat vezetőivel – egy faház bevonásával szerzett ingatlan bérleti jogot a Várban, havi 32 ezer forintért, négyzetméterenként 653,-- forintos áron. Csak összehasonlításul: Budapest külső kerületeiben (lakótelepeken) 2.500 forint/nm ár alatt már nehéz találni lakásbérleményt. B. Zs. a vári bérleti jogért egy pilisszentkereszti faházat adott, ami két hónappal az üzlet nyélbeütése után ismét B. Zs. családja – egész pontosan egyik fia – tulajdonába került. A FIDESZ bértollnoka korábban azt állította, hogy egy 40 milliós budai ingatlant áldozott fel az 49 négyzetméteres Úri utcai bérlakásért.

B.Zs. 56 éves. Minden rezsimben híres/hírhedt újságnál és tv-nél állt alkalmazásban. Ette a Népszabadság és a 168 óra kenyerét, majd a Magyar Hírlapnál, a Magyar Időknél, a Magyar Nemzetnél valamint a Magyar Televíziónál, a Duna Televíziónál illetve az ECHO/Hírtv-nél majszolta a vastagon vajazott kiflit. Sokáig magyar rendszámú autóra sem futotta. Cégeit ugyanis Szlovákiában jegyeztette be, gépkocsijának is szlovák rendszáma volt. Ez a lovagkeresztes kókler inkább a nacionalista és magyar gyűlölő Meciar és Fico államának fizetett adót és járulékot, mint a magyar költségvetésnek.

Summa summarum: eddig is sejtettük/gondoltuk, hogy egy normakerülő figurával van dolgunk, aki utál idehaza magas bérleti díjat vagy közterhet fizetni.  2019. áprilisában pitiáner lakás-bizniszével viszont csúnyán lebukott és egy ország tudta meg visszavonhatatlanul, hogy az újságíró mezben „tündöklő” és sokat káromkodó krakéler csak egy szimpla ingatlan-spekuláns, egy kispályás nepper.