Demeter elvtárs, egyszer majd kérni fogunk magától valamit

Föld S. Péter 2021. november 9. 13:01 2021. nov. 9. 13:01

Demeter elvtárs, maga igazán tökös gyerek, mondhatjuk úgy is, hogy a legények eleje. Egyenesen Erdélyből érkezett, nem olyan puhapöcs, mint az itteniek. Bajban van a haza és Önben van minden reményünk.

Itt van ez a Pegasus ügy, ami egyre jobban ránk ég. Hiába hazudunk róla, a Kósa Lajos, aki most kórházban van, elkotyogta, hogy vettünk egy kémszoftvert, amellyel megfigyelhetjük a nekünk nem tetsző embereket. Meg a vírus is terjed, nem tudjuk megállítani, igaz, nem is próbáltuk. Az emberek nem hülyék, s bár hosszabb-rövidebb ideig meg lehet hülyíteni őket – migránsokkal Sorossal, gyurcsányozással –, előbb-utóbb rájönnek az átverésre.

Demeter elvtárs, nem kenyerünk a hosszú beszéd, rátérnénk a lényegre: szólaljon meg, mondjon valamit! Mondjon valamit, amire rárepülnek a libernyákok, csámcsognak rajta, szörnyülködnek, ajvékolnak – legalább addig sem azzal foglalkoznak, hogy mi szétloptuk az országot. Hogy bennünket csak a saját jólétünk érdekel, meg persze a családunk és a barátaink gazdagodása. Akik, ugye számosan vannak, sok éhes szájat kell betömnünk, Demeter elvtárs, hadd ne soroljuk, tudja azt maga nagyon jól.

Amikor kineveztük a PIM élére, az első munkaértekezleten azt mondta a kollégáknak: „megveszekedett orbánista vagyok, száztíz százalékig támogatom a kormány politikáját.” Hát most módjában áll bizonyítani Demeter elvtárs! Mondjon valamit, amitől a libernyákok falra másznak!

Például azt, hogy a magyar irodalom 80 százalékát kukázná. Az ilyet nagyon nem bírják a libernyákok, kiakadnak tőle, petíciókat írnak, és míves írásokban fejezik ki nemtetszésüket. Ha minden jól megy, magát Demeter elvtárs, a kommentelők majd jól le is románozzák és lehatárontúlizzák. Számunkra kész főnyeremény, hogy maga Erdélyből érkezett az anyaországba, ez nekünk nagyon kapóra fog jönni, mert ismét elővehetjük a nemzetiségi kártyát, és verhetjük a mellünket, hogy mi kiállunk a nemzettestvéreinkért.

Meg mondhatna valamit a színházról is, Demeter elvtárs. Hogy gyűlöli, libabőrös lesz, úgy érzi magát a színházban, mint a fogorvosnál.

Demeter elvtárs, reméljük, Önnek nem kell magyarázni, hogy a nemzetközi helyzet idehaza is fokozódik, az élet nem habos torta, és ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség. Meg tudta jegyezni, mi a feladat, Demeter elvtárs? Ha elfelejtené, hívja nyugodtan Habony Árpádot, vagy valamelyik fideszes éceszgébert. Bármikor keresheti őket, éjjel, nappal, minden hullámhosszon!