Deutsch: a magyar baloldali EP-képviselők Magyarország ellen szervezkednek Brüsszelben

HírKlikk 2020. október 18. 13:55 2020. okt. 18. 13:55

A Fidesz-KDNP-s európai parlamenti (EP-) képviselő újabb vádakkal támadta a magyarországi baloldali EP-képviselőket. Deutsch Tamás szerint, „láthatóan, bizonyíthatóan üzemszerűen szervezik a Magyarország elleni akciókat Brüsszelben", és „nem ma kezdték az ipart".

Vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján a politikus „új őszödi beszédnek" nevezte azt a hangfelvételt, amelyen Donáth Anna, a Momentum Mozgalom EP-képviselője „lelkesen bevallja", hogy rendszeresen egyeztet Vera Jourovával, az Európai Bizottság (EB) alelnökével. Ezen Deutsch Tamás szerint az hallható, hogy Donáth Anna célja dezinformációk felhasználásával Magyarország ellen hangolni az EB-t .

A Fidesz-KDNP-s politikus kiemelte, hogy Donáth Anna semmit sem ismert el a történtekből, hanem lebukott, mint ahogy korábban Gyurcsány Ferenc kormányfő is. Deutsch Tamás szerint, azonban a mostani hangfelvétel nem csupán Donáth Annáról szól, mivel a magyarországi baloldal összes EP-képviselője ugyanezt teszi: aktívan a hazája ellen dolgozik.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy Deutsch őszödi beszédes hasonlata öngól, hiszen köztudott, hogy a beszéd felvételét megvágták és azóta is jórészt félremagyarázva hivatkoznak rá. 

Deutsch alpári stílusban a többi baloldali EP-képviselőt is támadta

Főállásban "áskálódnak", árulkodnak, álhíreket gyártanak, "hakniznak", előadásokat tartanak, leveleket intéznek, jelentéseket írogatnak "baloldali elvtársaiknak", és mindebben számíthatnak a "Soros-szervezetek" támogatására - fogalmazott a Fidesz-KDNP-s képviselő.

Dobrev Klára (DK) a koronavírus-járvány közepette konferenciát szervezett Brüsszelben, amelyen megkérdőjelezte a 2018-as magyarországi parlamenti választások jogszerűségét.

Cseh Katalin (Momentum) a jelen egészségügyi helyzetben orvosi végzettsége ellenére hetente olyan tanácskozásokon vesz részt és beszél, amelyek a heteroszexuális többségétől eltérő irányultságú emberek Európa-szerte tapasztalható állítólagos jogsérelmeivel foglalkoznak - hangoztatta Deutsch Tamás.

Ujhelyi István (MSZP) azt mondta Brüsszelben: a magyar házszabály úgy módosult, hogy baloldali képviselők már nem tudnak felszólalni a parlamentben. Ez "ordas egy nagy hazugság" - jelentette ki a Fidesz-KDNP-s politikus.

Ugyanezekben a "nettó hazugságokat terjesztő akciókban" vesz részt Molnár Csaba (DK) és Gyöngyösi Márton (Jobbik) is - fűzte hozzá.

Deutsch Tamás úgy vélekedett, hazugságaikkal, támadásaikkal a baloldali EP-képviselők nem csupán a kormánypárti érzelműeket feketítik be, hanem az összes magyarra rossz fényt vetnek, mindenkinek ártanak.

Nincs olyan, Magyarországot elítélő európai előterjesztés, amit ezek a politikusok ne szavaznának meg. A 2019-ben kezdődött EP-ciklusban pedig egyetlen olyan, Magyarországnak kedvező módosítási javaslat sem érkezett még, amelyet ők nyújtottak volna be - hangoztatta a Fidesz-KDNP-s képviselő.

A baloldal "régi bolsevik szokásnak megfelelően" szándékosan olyan kifejezéssel illeti a "zsarolási akciósorozatát", amelynek pozitív a jelentéstartalma: a jogállamiságért folytatott küzdelemről beszél - tette hozzá Deutsch Tamás.

Felidézte: tavasszal a baloldaliak mindenütt azt nyilatkozták, hogy a koronavírus-járványra hivatkozva olyan törvényt fogadtak el Magyarországon, amely felszámolja az Országgyűlés működését. A diktatúra kiépítéséről szóló kritikus állítások azonban minden valóságalapot nélkülöztek - jelentette ki.

A magyar baloldali képviselők azt tekintik a küldetésüknek az EP-ben, hogy minél többet ártsanak a hazájuknak, ezzel szemben a Fidesz-KDNP-nek Magyarország az első, ők ennek jegyében dolgoznak Brüsszelben - mondta Deutsch Tamás.

Forrás: MTI/Hírklikk