Deutsch Tamás testvére talán mégsem ússza meg a nyomozást

HírKlikk 2023. november 16. 10:00 2023. nov. 16. 10:00

Újra kell indítania a nyomozást a rendőrségnek az atlétikai vébé korábbi vezérigazgatója által kötött gyanús szerződés miatt. Deutsch Péter ügyében először bűncselekmény hiányában megszüntették az eljárást, de az Integritás Hatóság részletes beadványban kérte a további nyomozást.

A fideszes politikus testvére, Deutsch Péter, az atlétikai vb korábbi vezérigazgatója nagyot akart kaszálni a vb kapcsán, 52-szeres áron szerződött. 

Újra kell indítania a nyomozást a rendőrségnek az atlétikai vébé korábbi vezérigazgatója által kötött gyanús szerződés miatt. Deutsch Péter ügyében először bűncselekmény hiányában megszüntették az eljárást, de az Integritás Hatóság részletes beadványban kérte a további nyomozást. Azt állapították meg, hogy a rendőrség ki sem hallgatta az ügylet aláíróit, és szakértői vélemény sem készült, hogy nem volt-e túlárazott a szerződés. A szerződést aláíró Deutsch Pétert – aki Deutsch Tamás fideszes politikus testvére – nemrég épp a Magyar Atlétikai Szövetség vezérigazgatójává nevezték ki – számol be az RTL Híradója.

Szerdán hiába keresték, nem adott interjút az RTL Híradónak. Nyilatkozott azonban Hadházy Ákos ellenzéki képviselő: „A rendőrök hülyének tettetik magukat és szabotálják azokat a nyomozásokat, amelyek fideszes vezetőket vagy azok rokonait érintenék."

 

Forrás: RTL


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom