Dobrev Klára: bizonyítékokkal igazolom, hogy Sulyok Tamás egy köztörvényes bűnöző!

HírKlikk 2024. május 22. 14:40 2024. máj. 22. 14:40

Magyarország köztársasági elnöke ügyvédként magyar termőföldeket játszott át külföldi kézre.

Hosszú hetek kutatómunkája után minden részletre kiterjedő bizonyítékokkal mutatom be azt, hogy Magyarország köztársasági elnöke ügyvédként magyar termőföldeket játszott át külföldi kézre

– írta az élő sajtótájékoztatót kísérő posztban Dobrev Klára.

A mai nap arról szól, hogy Sulyok Tamás egy köztörvényes bűnöző. Bemutatom a csongrádi földmaffia ténykedését, amiben a köztársasági elnök törvényellenesen, vélhetően bűnszervezetben, pénzért játszott át külföldieknek. 2014-ben az Orbán-kormány tette külön tényállássá a büntető törvénykönyvben. Szeged környékén 1000 hektárnyi földet játszott át három-négy helyi ügyvéd külföldieknek. Megosztották egymás között a munkát, ezt hívjuk bűnszervezetnek. A szegedi földmaffia segítségével osztrákok tették rá a kezüket a magyar földre. A szóban forgó terület előbb egy stróman nevére került, majd ő tovább ajándékozza azt egy másik strómannak. Ezt Sulyok Tamás jegyezte ellen. A második stróman rögtön köt egy kölcsönadási szerződést a külföldiekkel, amelyen szintén Sulyok Tamás aláírása látható. A haszonélvezeti jog és a jelzálog együttes bejegyzése kettős biztosíték volt a külföldi tulajdonosnak

– ismertette Dobrev Klára.

Dobrev felszólította Sulyok Tamást, hogy mondjon le, majd bejelentette, hogy akár megteszi ezt, akár nem, ő csütörtökön az ügyészségen átadja az iratokat, majd 10:30-kor a sajtónak is átadja a papírokat az ügyészség épülete előtt.

A Gulyáságyú Média felvetette, hogy mivel régen történt az ügylet, elévülhetett az ügy. Erről Dobrev azt mondta, a 2014-es törvény az elévülést is megváltoztatta, ezt pedig a Sulyok Tamás vezette Alkotmánybíróság is rendben találta. Arra a kérdésre, hogy ezek szerint elévült-e az ügy, Kálmán Olga visszakérdezett: „Önök szerint lehet köztársasági elnök az, akit esetleg csak azért nem ítélnek el, mert az a bűncselekmény, amit elkövetett, már elévült?” Dobrev szerint az, hogy Sulyok Tamás bűncselekményt követett el, tény.

Dobrev egy kérdésre elmondta azt is, hogy helyi gazdálkodók juttatták el hozzájuk az információt, az elmúlt hetekben ezeknek jártak utána.

Forrás: Facebook


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom