Dömötör: a valóságot és a tényeket nem lehet letagadni

HírKlikk 2019. február 1. 18:38 2019. feb. 1. 18:38

Ezután is küzdeni kell a "migránsbiznisz" ellen, nem lehet engedni, hogy tömegével hozzanak bevándorlókat Európába, és ezen még pénzt is keressenek - nyilatkozta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken a kormány.hu-nak.

Dömötör Csaba arra reagált, hogy a Fővárosi Törvényszék elutasította az Ahmed H. által a Miniszterelnöki Kabinetiroda ellen személyiségi jogi jogsértés miatt benyújtott keresetet ugyancsak pénteki, elsőfokú, nem jogerős ítéletében.

Dömötör Csaba közölte: a bíróság döntése azt mutatja, hogy a valóságot és a tényeket nem lehet letagadni.

Ahmed H. kövekkel támadt a rendőrökre, ami bűncselekmény, nemcsak Magyarországon, hanem bármely európai országban - tette hozzá. Úgy fogalmazott: nem a kormány sértette meg Ahmed H. jó hírnevét, hanem saját maga, azzal, hogy bűncselekményt követett el, és ezt tudják azok a brüsszeli politikusok és aktivisták is, akik végig őt védték "a magyar rendőrökkel szemben".

Hangsúlyozta: a kormány a lehető legkomolyabban gondolta, amit plakátra is kiírt, hogy ha valaki Magyarországra jön, akkor be kell tartania az ország törvényeit.

Ezután is küzdeni kell a "migránsbiznisz" ellen, nem lehet engedni, hogy tömegével hozzanak bevándorlókat Európába, és ezen még pénzt is keressenek - közölte Dömötör Csaba.

Forrás: MTI/Hírklikk