Donald Trump már sportot űz Kamala Harris sértegetéséből

HírKlikk 2024. szeptember 29. 10:10 2024. szept. 29. 10:10

„Fogyatékos” és „mentálisan sérült” – ezekkel a jelzőkkel illette a demokrata elnökjelöltet a wisconsini csatatér államban a republikánusok elnökjelöltje.

Trump kizárólag az illegális bevándorlókról beszélt, szerinte ők mind erőszakos bűnözők, és hidegvérű gyilkosok, szörnyetegek és „aljas állatok”. Trump beszéde a Prairie du Chien nevű kisvárosban hangzott el, ahol szeptemberben letartóztattak egy illegálisan az Egyesült Államokban tartózkodó venezuelai férfit, mert állítólag megerőszakolt egy nőt és megtámadta annak lányát.

Trumpot a beszéd közben olyan poszterek vették körül, amelyeken illegális bevándorlók szerepeltek, akiket gyilkosságért és más erőszakos bűncselekményekért tartóztattak le. A felirat pedig többek között az volt, hogy „deportáljuk az illegálisokat most”– írja a Guardian és a TMZ alapján a 444.

Las Vegasban eközben egy tizenhárom méteres meztelen Trump-szobrot húztak fel a város fölé, amelynek „Aljas és obszcén” címet adták.

Trump szoros versenyben áll Kamala Harris-szel, a demokrata jelölttel és alelnökkel a november 5-i választások előtt.

Forrás: 444


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom