Donald Trump szerint Orbán Viktor a legerősebb vezető

HírKlikk 2023. október 17. 15:55 2023. okt. 17. 15:55

A korábbi amerikai elnök tegnap egy kampányrendezvényen elismerően beszélt a magyar miniszterelnökről, ez oda-vissza működik, hiszen Orbán is többször mondta el, hogy mennyire hisz Trumpban.

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója egy olyan videót osztott meg a Facebook-oldalán, amelyen Donald Trump hétfői kampánybeszédének egy részlete látható. Donald Trump korábbi amerikai elnök tegnap egy kampányrendezvényen elismerően beszélt Orbán Viktor magyar miniszterelnökről.

Trump a következőket mondta a magyar kormányfőről: „Minden elromlott, az egész világ elromlott. Egy nagyszerű úriember, Magyarország vezetője, amikor arról kérdezték, mit ajánlana Joe Bidennek annak érdekében, hogy rendbe tegye a világot, azt mondta: csak egy dolgot: vissza kell hozni Trumpot! Ő Orbán Viktor. Hallottak róla? Ő a legerősebb vezető. Nagyon erős ember.”

Orbán Viktor is dicsérte már Trumpot, legutóbb a Tucker Carlsonnak adott budapesti interjújában fogalmazott úgy a magyar kormányfő, amikor az ukrajnai háború volt a téma, hogy „Trump az, aki megmentheti a nyugati világot, és talán az emberiséget is az egész Földön”, szerinte csak az ő visszahívása jelenti a kiutat a háborúból – írja a 24.hu. Nem sokkal később Trump a saját közösségi oldalán, a Truth Social-ön osztott meg egy-egy képet magáról és Orbánról, és a fotó mellé azt írta: Orbán Viktor nagy vezető és ember. Magyarország csodálatos emberei szerencsések, hogy az övék!

Forrás: 24.hu


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom