Dúró Dóra egyszerűen aberráltnak nevezte L. Simont

HírKlikk 2023. november 2. 16:45 2023. nov. 2. 16:45

Nem lehet egyszerre két Istent szolgálni – ezzel a felütéssel kezdte a Mi Hazánk elnökhelyettese Facebook-bejegyzését, amellyel beszállt a ringbe, és válaszolt L. Simon László korábbi írására és véleménynyilvánítására a Nemzeti Múzeum sajtófotó kiállítása ügyében.

„Azok után, hogy Csák János megállapította: a Nemzeti Múzeum törvénysértést követett el, L. Simon László nemhogy behúzná fülét-farkát, hanem még neki áll feljebb, mert a saját minisztere megzavarta LMBTQ-népszerűsítés közben. Persze tudtuk korábbi, obszcén „versei" alapján is, hogy az aberrációhoz vonzódik, de most már a saját kormányán is gúnyolódik, ami azért szokatlan, mert Orbán Viktor nem szokta az ilyesmit eltűrni. De ássunk akkor kicsit a mélyére ennek a történetnek, mert nem minden tanulság nélküli” írta a politikus, aki kezdeményezte és egy napra el is érte, hogy ne engedjenek be a tárlatra 18 éven aluliakat.

Mint fogalmazott, „L. Simon László a látogatók nagy számával dicsekszik, ahogy tette azt korábban Alföldi Róbert is a Nemzeti Színház élén, ám az államnak ezen intézmények esetében különös felelőssége van atekintetben, hogy milyen értékrendet közvetítenek. Felőlem bárki nézegethet tűsarkúba öltözött férfiakról fotókat otthon a négy fal között, de a Nemzeti Múzeumnak méltósága van. Hozzáteszem, úgy tűnik, hogy az állam nem tudja érvényesíteni az Országgyűlés által hozott törvényt, hiszen az az abszurd helyzet, hogy egy dohánybolt alkalmazottja elkérheti a személyi igazolványt bárkitől, de a Nemzeti Múzeum nem.”

Dúró Dóra azt is bejelentette, hogy ha már 13 éve a kétharmaddal kormányzó többség nem tudta megoldani, akkor benyújt egy törvénymódosítást ezzel kapcsolatban.

Az írásból nem hiányzik az abortusz szabályozása, a momentumosok, a botmixeres vihogók, és a kereskedelmi TV-k színvonala.

„A Nemzeti Múzeumban bemutatott kiállítás LMBTQ-propagandát folytat, az abortusz szabályozásában az USA-ban bekövetkezett életpárti elmozdulást pedig károsként mutatja be. Mindezt egy tizenhárom éve kétharmaddal kormányzó, magát nemzeti, keresztény, konzervatív erőként meghatározó kurzus idején. Az intézmény élén pedig egy olyan személy áll, aki szerint mindez rendben van, sőt fittyet hány az Országgyűlés által elfogadott törvényre és az elvileg felette álló miniszter utasítására is.”



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom