Dúró-mentes Parlamentet a magyarnak!

Dr. Dávid Ferenc       2021. május 31. 18:15 2021. máj. 31. 18:15

Egyetlen Gyurcsány-mentes ellenzék vagyunk, akik szembemegyünk az elmúlt harminc évvel, és a meddő sárdobálás, ficsúrozás és prolizás helyett a magyar emberekre koncentrálunk: arról beszéljünk, hogyan lesz élhető az ország, tisztességesek a bérek, erős a nemzettudat, biztonságos az utca, fenntartható a gazdaság, nemzeti szemléletű az oktatás, nyugodt az időskor, reménnyel teli a fiatalság, lélekszámában gyarapodó a nemzet. De ezt nem lehet az elmúlt harminc év politikai szereplőivel véghezvinni. (Dúró Dóra – Mi Hazánk Mozgalom)

1. Én kifejezetten örülök annak, hogy a Mi Hazánk Mozgalom Gyurcsány-mentes. Továbbmegyek. Az is elégedettséggel tölt el, hogy a Dúró - Novák - Toroczkai nevével fémjelezett posztfasiszta tömörülés irányultsága egyáltalán nem hasonlít az ellenzéki összefogás reprezentánsainak szemléletére. Mondjuk ki egyenesen, hogy a Mi Hazánk egy olyan vállalhatatlan párt, amely nem csak Gyurcsány gondolatiságát nélkülözi, hanem abszolút Dobrev - Karácsony - Fekete-Győr, Márki-Zay - Jakab és Pálinkás-mentes is. A demokraták szövetsége és a gyűlölködők rasszista osztaga között nincs, és nem is lehet átjárás.  

2. Dóra asszony 2005. óta ténykedik a Jobbikban, 2007-2014 között a párt szóvivője és 2010. óta országgyűlési képviselő. Az elmúlt harminc évből másfél évtizedet töltött a politikai arénában. Férje, Novák Előd tartalékos törzsőrmester, 1999-ben a MIÉP-ben kezdte, 2010-2016 között szintén a Parlamentben csücsült, ma a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, önkormányzati képviselő. Alkalomadtán EU-s zászlót is éget. A végére hagytam Toroczkai Lászlót, aki a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Mi Hazánk Mozgalom alapítója, korábban a Jobbik alelnöke. Szélsőséges megmozdulások állandó résztvevője és szónoka, pillanatnyilag polgármester és pártelnök. Húsz éve aktívan politizál.

A Mi Hazánk Mozgalom vezető személyiségei hosszú évek óta mérgezik a közélet levegőjét, „feketeöves” politikai környezet szennyezők.  Most azt akarják „beadni” a csalódott polgároknak, hogy ők az elmúlt időszakban az események ártatlan szemlélői voltak. 

Sosem voltak kívülállók, most éppen a kormányzó párt erkölcstelen szekértolói. Politikai kitartottak, és abszolút nem Orbán-mentesek. Ficsúrozni és prolizni valóban nem szoktak, cigányozni és zsidózni viszont nagyon szeretnek. Nagy eredménynek könyvelném el, ha 2022-től nem lenne képviselőjük az Országgyűlésben. Dúró-mentes Parlamentet a magyar népnek!