Egy cinkotai társasházban lakik a leggazdagabb magyar cégének alapítója

HírKlikk 2024. szeptember 4. 19:00 2024. szept. 4. 19:00

Egy rejtélyes magyar vállalkozó vagyona másfélszer nagyobb, mint az ismert 100 leggazdagabb magyaré együttvéve.

„Megnéztem, ennek a cinkotai társasháznak az egyik lakásában lakik annak – a G7 által megtalált – cégnek az alapító tulajdonos-vezérigazgatója, amelyben a mérleg szerint 6500 milliárd (!!!) forintos vagyon van. Mondjuk, amikor alapította a céget, akkor még egy zuglói panelben lakott, de úgy látszik, a jó üzlet meghozta a gyümölcsét” – írja Hadházy Ákos és fotót is közöl a kérdéses cinkotai társasházról, vette észre az RTL.

„T. György amúgy a Donor Zrt-t pár nappal az alapítás után eladta T. Jánosnak, egy máltai címmel rendelkező üzletembernek. A jelek szerint már az új tulajdonos tett be 6500 milliárdos tőkét, de továbbra is T. György a magyarországi  kézbesítési megbízottja (csak a postásnak már nem a Pillangó parkba, hanem az Etelköz utcába kell vinnie a céges leveleket)” – írja a független képviselő.

Mint arról mi is beszámoltunk, egy rejtélyes magyar vállalkozónak, a Máltán élő T. János Györgynek papíron 13,5 ezer milliárd (azaz 13 500 000 000 000 avagy 13,5 billió) forintja van brazil államkötvényekben. A vagyona másfélszer nagyobb, mint az ismert 100 leggazdagabb magyaré együttvéve.

A G7 szerint a szóban forgó cégeknek bevételei, kiadásai, de még alkalmazottai sincsenek. A két cég teljes vagyonát brazil államkötvényekbe fektette az egyetlen tulajdonos, a Máltán élő magyar üzletember.

Forrás: RTL


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom