Eljárást indít a főváros a hétvégi pénzszórást szervező influenszerek ellen

HírKlikk 2024. április 17. 18:20 2024. ápr. 17. 18:20

Jogosulatlan reklámtevékenység és közterület használat miatt eljárást indít a főváros a szombati pénzszórás szervezői ellen.

Eljárást indít a főváros a szombati pénzszórás szervezői ellen jogosulatlan reklámtevékenység és közterület használat miatt – írta a Főpolgármesteri Hivatal szerdán a 444-nek  Az eljárásindítás részléteiről csütörtökön tájékoztatja a sajtót Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes.

Több száz tizenéves tombolt Budapest belvárosában szombaton, amikor két huszonéves vállalkozó szétszórt 2000 darab ezrest.

Az ezresekért ugráló fiatalok nemcsak egymást taposták, de a nagy igyekezetben a közeli virágokat is letarolták. Bardóczi Sándor, Budapest főtájépítésze szerint egy komplett frissen ültetett virágágy semmisült meg szombaton.

„Hogyha most dönthetnék újra, akkor a pénzosztás részét már nem csinálnám”- mondta az esemény egyik szervezője kedden. Diller Kevin hozzátette: az összejövetelnek volt egy jó hangulatú, közösségépítő része, de ha tehetné, a pénzosztás részét már kivenné abból.

 

Forrás: 444.hu