Eltörték egy szombathelyi kézilabdaedző orrát

HírKlikk 2020. augusztus 9. 15:30 2020. aug. 9. 15:30

Nemrég arról adtunk hírt, hogy egy ferencvárosi szórakozóhelyen brutálisan megvertek egy magyar futballistát – az MTK, az FTC és a DVTK egykori játékosának, Budai Attilának három helyen tört el az arccsontja – , ma reggel pedig a szombathelyi vásárcsarnokban hasonlóan érthetetlen erőszakos cselekmény történt. Egy ártatlannak tűnő beszélgetés során, két fiatalember eltörte a szombathelyi NB1-es kézilabdázók edzője, Marosán György orrát.

Marosán György és kísérője lángosért állt sorba, mikor a megdöbbentő incidens történt, írja a Blikk az úgytudjuk.hu értesülésére hivatkozva. A szombathelyi portálnak a kézilabdaedző azt mondta, beálltak a sorba lángosért, s látták, hogy két srác ténfergett mellettük. Megkérdezték őket, hogy ők is sorban állnak-e, mert nem akarnak eléjük állni.

Az udvarias kérdésre, válasz helyett a két fiatal mindenfélét kiabált rájuk. Amikor Marosán megpróbálta csitítani a srácokat, olyat kapott az egyiktől, hogy eltört az orrcsontja. Állítása szerint, annyit mondott nekik: minek veszekedni egy ilyen apróságon, nyugodjanak már le.

A helyszínen azonnal megjelentek a csarnok biztonsági őrei, a tettesek ellen pedig rendőrségi feljelentést tettek.

 
Forrás: Hírklikk