Eltussolás a kurzusok felett

Puzsér Róbert 2020. július 7. 11:00 2020. júl. 7. 11:00

A Tibi atya néven közismert alkoholista pap azt állítja, hogy a perui NER-követ ügyében értelmetlen politikai szálról beszélni – nincs itt semmi látnivaló.

A teljes titokban hazahozatott és könnyed pénzbüntetéssel útjára bocsátott Kaleta Gábor a pedofilokra amúgy halált kiáltó atya szerint azt kapta, amit a jogrend minden gyermekpornó-birtoklónak tartogat. Az ítéletet védelmébe vette továbbá az indexes Dezső András és a 444-es Bede Márton annak ellenére, hogy az azt megelőző eljárás anyaga tíz évre titkosítva lett.

Vegye tehát Magyarország tudomásul a titkolózást! Lépjen túl Magyarország azon, hogy maga az ügyészség diktálta a bíróságnak az ítéletet! Tegyen Magyarország úgy, mintha jogállam volna, és felejtse el, hogy miniszterelnöke nap mint nap a konyhapulton irkálja át a törvényeit! Legyen szíves, tekintsen el Magyarország attól, hogy keresztényt mészárló muszlim baltás gyilkost is látott már szabadulni!

Amikor nem a neki tetsző módon alakul valami, Orbán Viktor érdekes módon aktivizálni tudja magát, ahogy a gyöngyöspatai cigányoknak ítélt kárpótlás ügyében képes volt egy jogerős bírói ítélet végrehajtását felfüggeszteni. Ezúttal hogyhogy nem háborodik fel úgy a miniszterelnök úr? Hogyhogy nem kezdeményez a botrányos ítélet ügyében nemzeti konzultációt? Hogyhogy nem hívta össze tegnapra az Országgyűlést, hogy akár visszamenőlegesen jogot alkosson? Én nem ilyennek ismertem meg Orbán Viktort – ő nem így viselkedik, ha valami nem kedvére való az országban, melyet kétharmados többséggel ural.

De a játék kedvéért tegyen úgy Magyarország, mintha a jogszolgáltatás és az ügyészség ezúttal jól vizsgázott volna. Még ennek az obszcén játéknak a keretei közül is kilóg, hogy a pedofilok halálát óhajtó rosszéletű plébános az indexes Dezső Andrásra hivatkozva a pedofil Kaleta Gábor büntetlen előéletével érveljen. Tizenkilencezer gyermekpornó-fotó legalábbis azt jelzi, hogy a gyermekekre gerjedő NER-diplomata hosszú évek alatt bedolgozta magát egy nemzetközi pedofilhálózatba. Jelzem Dezső Andrásnak és Tibi atyának, hogy a büntetlen előélet arra vonatkozik, amikor nagyon berúgok a kocsmában, és agyonverek valakit, de eddig még nem tettem ilyet soha, még csak ittasan sem vezettem. Esetleg arra vonatkozik, amikor kirúgnak a munkahelyemről, kétségbeesek, hogy nem tudom befizetni a számláimat, ezért egy fegyvernek látszó tárggyal kifosztok egy Nemzeti Dohányboltot, holott eddig semmi törvénybe ütközőt nem tettem. Ehhez képest amikor elkapják, majd szabadon engedik egy nemzetközi pedofil-bűnszövetkezet oszlopát, olyan gyűjtemény birtokosát, amilyen kevésbé befolyásos pedofiloknak tíz élet alatt sem gyűlik össze, a magyar nyelvű web jezsuitája, a rendpárti inkvizítor Tibi atya arról jogászkodik, hogy Kaleta Gábor büntetlen előéletű.

Dezső András és Tibi atya úgy oktatnak egy közéleti vitában, mintha a Harvardon szereztek volna jogi diplomát, de a legcsekélyebb igazságérzet sem szorult volna beléjük. Dezső András és Tibi atya úgy tesznek, mintha jogállamban élnének, mintha nem látták volna tucatszor, hogy az ügyészség és a bíróság miként teljesíti szolgaian a miniszterelnök óhaját-sóhaját. Felhívom Dezső András és Tibi atya figyelmét arra, hogy amikor elfogták, Ted Bundy is büntetlen előéletű volt, és mindössze húsz gyilkosság száradt a lelkén. Büntetlen előélet: íme a kellő érv, hogy akinek gyomra van hozzá, akár egy pedofil diplomata szabadon bocsátása kapcsán is hitet tehessen ennek a szennyes, korrupt rendszernek az igazságossága mellett.