Erika a pornóiparból igazolt át a Fideszhez

Föld S. Péter 2019. december 9. 13:58 2019. dec. 9. 13:58

Normális üzemmenetben nem volna hír, hogy B. Erika, akiben most a kormány plakátjain – feltehetőleg kislánya társaságában – gyönyörködhetünk, korábban pornófilmekhez szervezett lányokat. Ám B. Erika egy olyan kormány plakátjain domborít, amely kormány magát mélyen kereszténynek és konzervatívnak kommunikálja, és küldetését az európai kereszténység megmentésében határozza meg.

A narancs.hu vette észre, hogy B. Erika, aki az „Egymillió gyermek kap ingyen tankönyvet" feliratú plakátról néz le ránk (minket), hogy 2008-2009 között a szakmában csak a „Pornós Tomor" néven emlegetett Tomor Andrásnak dolgozott. Pornós Tomor azt is elmondta, hogy a kormány legújabb reklámarca mindenféle feladatkörre szervezett lányokat, kiállításra, filmforgatásra egyaránt. Pornós Tomor nem részletezte a „mindenféle feladatkör” mibenlétét, ezért kénytelenek vagyunk sejtésekre hagyatkozni, és azt feltételezni, hogy nem bonyolult matematikai számítások modellezéséről lehetett szó.  

Nem volna ezzel gond, a felnőttfilmes szakma, ha nem is megbecsült, de elfogadott része lett a filmes világnak. Magyarországon és a világ más táján is szép számmal vannak olyan férfiak és nők, akik ebben a műfajban keresik meg a kenyerüket – hol tevőleges résztvevőként, hol szervezőként, a felnőttfilmek előkészítőiként. Örülni persze nem kell ennek, de sopánkodni is fölösleges: az ilyen produkciókra van igény, van tehát kínálat is.

Nem volna ezzel baj, ha a B. Erika nevű hölgy nem egy olyan párt kormányának a kampányát tolná, amely párt a családok szentségét hirdeti, a hosszú és tartós kapcsolatokat propagálja, és nem ez a párt volna, amely politikai ellenfeleit szexuális szabadossággal és kicsapongásokkal vádolja.

Hogy ki hibázott már megint a Fideszben, nem tudni. Nem gondolnánk ugyanis, hogy amikor B. Erikát kiválasztották a feladatra, a személyéről döntő fideszes szakmabeli tudatában lehetett a hölgy előéletének. Lehet, az illetőt is megvezették, és amikor megkérdezte, hogy ki ez a fiatal nő, megelégedett azzal a válasszal, hogy kulturális területről érkezett.

És persze nem zárhatjuk ki azt sem, hogy a derék, szentéletű fideszeseket – akik soha nem lépnének félre, és nem élnének tudatmódosító szerekkel – csúnyán átverték. (Stílszerűen: átb@szták.) Soros György keze ólálkodhatott a közelben, az ő kottájából játszottak azok, akik a gyanútlan és romlatlan Fidesznek B. Erikát ajánlották a családok számára járó ingyenes tankönyvek reklámozására.